Livia Radmanic

Livia kiest de Big 8 van MYC Juicery. The Big 8 zit boordevol vitaminen en mineralen van 8 krachtpatsers. Deze unieke combinatie activeert de celvernieuwing en ondersteunt het lichaamseigen detox proces. Het hoge omega-3 en omega-6 gehalte zorgt voor een stralende huid, glanzend haar en sterke nagels. Welcome endless beauty! En het leuke? Haar dochter Maya van 5 is er ook dol op.

Livia is onderdeel van het Moon Yoga Club team en geeft bij Moon Yoga Club de yoga lessen: Core Power, Detox lessen én sinds deze maand ook Pilates. Daarnaast geeft ze ook privé Pilates sessies op de Pilates Reformer. Wat veel mensen niet weten is dat ze ook waanzinnige Thaise Massages geeft. 

Vroeger was ze professioneel balletdanseres en yoga heeft haar hart veroverd. Ze reist al meer dan 15 jaar de wereld af om lessen te krijgen van de meest bijzondere yoga en pilates teachers. Zo heeft ze les gehad van dezelfde teacher als Madonna. Yes, please! Haar lessen zijn dynamisch en voor elk niveau toegankelijk. Burn. Sweat. Shake. Love  En ze is gek op muziek dus verwacht in haar lessen de meest uiteenlopende muziekstijlen van hip hop tot Aretha Franklin. 

Wil je een keer een lesje van haar proberen? Reserveer eenvoudig je mat via de gratis Moon Yoga Club app.