Unlimited Health kiest voor MYC Juicery!

Dé RAW & VEGAN shop én yoga studio, Unlimited Health, uit Amsterdam kiest voor de cold pressed juices van MYC Juicery. Na een strenge selectie periode kwamen de koud geperste sappen van MYC Juicery als beste naar voren op het gebied van smaak, presentatie en kwaliteit. Unlimited Health is in 1998 opgericht door Helen Beliën, als sluitstuk van haar zoektocht naar gezonde voeding en vitaliteit. Daarmee is Unlimited Health pionier in de rawfood en superfoods branche, met inmiddels het meest veelzijdige superfood aanbod van Nederland waaronder nu ook de cold pressed juices van MYC Juicery. 

'Er komt steeds meer vraag naar goede Detox producten. Mensen willen graag ontgiften, maar dan wel met de beste producten. Sap kost weinig energie om te verteren en daarom houdt het lichaam meer energie over. Dat kan een enorm verschil maken. We zijn lang op zoek geweest naar goede cold pressed juices en zijn blij dat we MYC Juicery hebben toegevoegd aan ons assortiment. Onze klanten reageren zeer positief. Naast de verkoop van losse cold pressed MYC Juicery juices zijn ook de 1, 3 en 5 daagse juice cleanses bij ons verkrijgbaar.' - Helen Beliën, founder Unlimited Health. 

'Toen ik vanuit Amsterdam terug in Bergen kwam wonen miste ik de cold pressed juices uit Amsterdam. Dus besloot ik ze zelf te gaan maken. Dat Amsterdam nu kiest voor onze cold pressed juices vind ik daarom extra bijzonder. Het is een kroon op het werk en de liefde die we erin stoppen. ' - Irene le Roy, founder MYC Juicery & Moon Yoga Club. 

MYC Juicery gebruikt voor de productie van haar Cold Pressed Juice de Ferrari onder de Cold Pressed juicers en alleen de meest verse biologische groente en fruit. Het resultaat? Een rijke juice boordevol vitaminen, mineralen en enzymen. Oftewel RAW sap. RAW is onverhit en zonder bewaarmiddelen en E-nummers. MYC Juicery Cold Pressed juice is puur natuur en volgens de laatste health technology geproduceerd. Hierdoor staat 1 juice gelijk aan het eten van 1,5 kilo groente en fruit. De juices zijn te koop bij Moon Yoga Club in Bergen en bij Unlimited Health Amsterdam of bestel ze online via moonyogaclub.com/sapkuur.