Gratis Deep Tissue Massage

Bij Moon Yoga Club geloven we in de combinatie van Yoga en massages. Het is de perfecte aanvulling om je lichaam meer te laten ontspannen, spieren soepeler te maken en de chi in je lichaam optimaal te laten stromen. Daarom krijgen alle Moon Members in oktober een Deep Tissue Massage ter waarde van € 80 kado bij boeking van een Deep Tissue Massage. Ja, je leest het goed. Je krijgt dus 2 Deep Tissue Massages voor de prijs van 1, een korting van maar liefst € 80! 

Kleine lettertjes:
Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor onze leden met een Moon Membership of All You can abonnement tot en met 31 oktober. De gratis massage is persoonsgebonden en dient ontvangen te worden door dezelfde persoon die ook de eerste Deep Tissue Massage geniet. Ben je nog geen Moon Member, maar wil je wel gebruik maken van deze aanbieding? Sluit dan een Moon Membership af voor € 59,- per maand (na 3 maanden maandelijks opzegbaar). En ervaar de combinatie van onbeperkt Yoga, meditatie, pilates en Deep Tissue Massages.

Wil je weten wat een Deep Tissue Massage met je doet? Lees dan hier verder> 

Reserveer je Deep Tissue Massage eenvoudig via de gratis Moon Yoga Club app onder het kopje Treatments. Of bel met de studio 072-743601.