Deep Tissue Massage

Na de Brexit stemming in het Verenigd Koninkrijk een paar jaar geleden, ging het aantal bookings van massages in London City, het financiële district van de stad, drastisch omhoog. Bezorgd over het besluit de EU te verlaten en wat dat voor hun toekomst zou betekenen, kozen bankiers en investeerders intuïtief voor aanraking als de onmiddellijke oplossing. Ook al heb jij misschien zelf geen last van grote politieke verschuivingen, veel mensen ervaren stress-gerelateerde klachten op verschillende momenten in hun leven. Word jij s’ochtends stijf wakker? Heb jij steeds vaker last van nekpijn, een stijve onderrug of ervaar je gewoon onrust? Wellicht voel jij ook soms dat helende aanraking goed zou zijn? Dan heb jij waarschijnlijk baat bij een Deep Tissue Massage. Vaak beschouwd men massage als een luxe en verwennerij. Diep lichaamswerk is in feite een therapievorm die veel klachten kan verhelpen.

Dit is wat Deep Tissue Massage met je doet:
Het is wetenschappelijk bewezen dat diepe massage helpt bij o.a. chronische pijnaandoeningen,hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en slapeloosheid. Zelfs maar één massage-sessie biedt al een meetbare verhoging van het aantal witte bloedcellen en een daling van het stresshormoon cortisol. Door de toename van delta hersengolven en vermindering van spierspanning komen endorfines vrij. Dit effect wordt ook vastgesteld bij mediteren en sporten. De voordelen van diepe bindweefsel massage zijn:

- een betere houding
- verlichting van chronische spanning en pijn
- verhoogde mobiliteit van de gewrichten
- verbeterde stofwisseling in huid en spierweefsel
- bevordert een diepe ontspanning van lichaam en geest
- meer lichaamsbewustzijn

Lichaam en geest beïnvloeden elkaar wederzijds. Ook in de reguliere zorg wordt steeds meer gekeken naar de invloed van houding, ademhaling, ontspanning en aanraking op de algehele gemoedstoestand. Ontdek voor jezelf wat Deep Tissue Massage voor je kan doen. De kans is groot dat je met een goed gevoel naar buiten loopt en met een ontspannen glimlach op je gezicht. En in oktober helemaal! Dan krijg je als Moon Member een Deep Tissue Massage kado bij afname van een Deep Tissue Massage. Dus ontvang 2 massages voor de prijs van 1! Klik hier voor meer informatie> 

“Ik ben dit werk gaan doen omdat ik er zelf zo veel baat bij had. De diepe aanraking voelde goed en na een sessie voelde ik mij altijd lichter, meer ontspannen en ik kon mijn lichaam makkelijker bewegen. Ik kijk er naar uit jou te mogen helpen je beter in je lijf te laten voelen”.

Ketu Bo