Thuiswerken

Veel mensen werken vanaf nu weer vanuit huis. Onze tip? Voer rituelen in om je momenten van rust in de plannen. Plan afspraken met jezelf in je agenda. Die zijn net zo belangrijk als een afspraak met je baas. Wat dacht je van een uurtje wandelen in de duinen, bos of op het strand. Of kom elke ochtend een yoga les bij ons doen om je dag helemaal goed te starten. Ben je niet in staat om naar de studio te komen? Of doe je liever mee vanuit huis? Alle yoga lessen zijn ook de volgen via live stream. Yes!

Op vrijdag ochtend kun je elke week meewandelen tijdens een Moon Mindfulness walk. Het helpt je contact te maken met de natuur en je in het hier en nu te laten zijn. Ideaal als je in beweging wilt komen en in een groep je eigen pad te bewandelen. Ieder in zijn eigen tempo ieder in zijn eigen ruimte.

Het is in de stilte dat we elkaar dragen in het mooiste stukje natuur van Nederland; het Bergerbos. We zoeken bewust het bos op. Bomen scheiden meer Prana (levensenergie) uit en verse zuurstof. Een weldaad voor je hele lichaam en energie lichaam. In volle aandacht. De focus ligt hierin op de ademhaling. Verschillende wandeltechnieken van de Boeddhistische monnik Thich Nhat Hanh komen voorbij.

Door het toepassen van verschillende wandel meditaties in de natuur en mindfulness technieken in combinatie met pranayama (ademhalingsoefeningen), ervaar je meer rust in je lijf en in je hoofd. Je komt in het hier en nu. En laat dat nou net heel hard nodig zijn tussen alle zoom meetings en telefoontjes met je collega's. 

Combineer de Moon Mindfulness Walk met Yoga of Yoga Nidra en je gaat helemaal zen het weekend in!

Reserveer je spot vandaag nog via de gratis Moon Yoga Club app of hier online: