Integrale Communicatie

In deze tijd van pandemie en crisis komen we voor uitdagingen te staan die zo nieuw en anders zijn dan we ooit hebben ervaren. We zijn aangewezen op onszelf. Dit vraagt ons continue te groeien en antwoorden te vinden op nieuwe vragen en uitdagingen. Ons aan te passen, te veranderen en een nieuwe manier van denken te ontwikkelen. Maar hoe doe je dat?

Moon Yoga Club start in januari 2021 met de opleiding Integrale Communicatie, een bewustwordingstraject dat zichtbaar maakt wat onbewust speelt. Vanuit de yoga filosofie geloven we dat je naast je fysieke lichaam ook een emotioneel en mentaal lichaam hebt. Welke informatie kun je uit deze verschillende lagen halen. Wie ben jij? Wat motiveert jou? Waar ligt jouw potentie? Je leert technieken om jouw innerlijk weten - je intuitie- te versterken. Dit helpt bij het vinden van jouw authentieke stem.
De opleiding wordt gegeven door Irene le Roy en gastdocenten. 
Naar verwachting zal de opleiding en het curriculum eind september online staan. Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar info@moonyogaclub.com
Lieve groet, 
Irene