Lieve Moon Yogi,

We zaten allemaal weer in spanning afgelopen week, nieuwe maatregelen, zouden de yogascholen ook weer geraakt worden? Juist nu is de aandacht voor lichaam en geest essentieel voor de gezondheid en het welzijn van alle Nederlanders. We zijn dan ook heel blij met de erkenning van het kabinet voor de belangrijke rol van sport (en yoga) in de strijd tegen het virus. Yogascholen kunnen lessen blijven geven met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol voor yoga studio’s.

Goed nieuws is ook dat er, voor zover bekend, er nog geen enkele (her)besmetting is vastgesteld bij een yogaschool. Vanuit de vereniging van yoga scholen nemen we het dringende advies over om een mondkapje te dragen bij binnenkomst, verplaatsen en weggaan uit Moon Yoga Club. Een ding is zeker, alleen samen kunnen we hier uit gaan komen. Door ons aan de maatregelen te houden, blijven wij een veilige omgeving bieden voor alle studenten en voor onze leraren. We hebben een nieuwe versie van de triage poster en de poster met COVID-maatregelen (inclusief mondkapjes advies). In de yogazaal zelf mogen de monkapjes af! Thank god!

[] kleedkamer gesloten
Kleed je thuis om. Kom ready as you are naar de studio. In de kleedkamer mag je natuurlijk wel je jas en spullen neerleggen. Omkleden willen we je vragen zo veel mogelijk alvast thuis te doen. 

[] Moon Mindfulness Walk
Deze stilte wandeling in het Bergerbos zal beperkt worden tot maximaal 4 personen. Om teleurstelling te voorkomen willen we je vragen vooraf aan te melden. Als er meer dan 4 aanmeldingen zijn dan kom je op de wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt, wordt deze aan de eerst volgende toegewezen. 

[] Verwarming

Ik kreeg het bericht van een aantal docenten en studenten dat het nu toch echt wel fris in de studio begint te worden. De vloer verwarming is met een timer opnieuw ingesteld en tijdens de lessen en overdag staat deze op 20 graden. In verband met de extra ventilatie is het slim om een extra trui of deken mee te nemen voor de Yin lessen.

[] Ventilatie

De ramen zijn nu achterin gesloten om het wat behaaglijker te maken in de studio. Overal in de studio hangt een state of the art ventilatie systeem. Deze is het vernieuwd met een nòg krachtigere motor. Als deze uit staat is er een natuurlijke trek. Tussen de lessen door is de voordeur open en we houden zo veel mogelijk alle deuren open van de yoga zaal. 

[] Livestream Yoga

Beantwoord je een van deze vragen met Ja? Doe dan mee vanuit huis met live stream yoga:

Voor al onze studiolessen geldt dat deze ook te volgen zijn vanuit huis. Reserveer je spot via de gratis Moon Yoga Club app en je ontvangt vooraf een link. Dan dien je opnieuw met je gegevens in te loggen and you're all set. 


[] Prive Yoga 

Steeds meer studenten vinden het fijn om met minder mensen in een les te zitten. Hier zijn prive yoga lessen uitermate geschikt voor. Een losse prive sessie is 75 euro voor maximaal 3 personen. Boven de 3 personen geldt een toeslag van 15 euro per persoon. Lijkt het je leuk om met jouw collega's of vriendinnen een prive yoga sessie te boeken? Stuur dan een mail naar info@moonyogaclub.com 

Het zijn rare, moeilijk tijden die van ons allemaal vragen; als yogaschool ondernemer, van onze leraren en studenten. Het vraagt om flexibel zijn, op elkaar letten en hoop houden. Samenkomen in een yoga studio zijn een van de weinige momenten waarbij mensen nog samen kunnen zijn. Daar zijn we enorm blij mee. 

Wauw! You’ve made it till here! Dank voor je aandacht!!

Mochten jullie nog vragen hebben? Of als er iets onduidelijk is hoor ik het graag. Ik wens jullie allemaal een fijne dag en hopelijk tot snel.

Liefs Irene