Mariska de Blieck Stress relief

Vanaf aanstaande donderdag 19.30 staat Mariska op het Moon Yoga Club rooster!

Calm your mind and body.
Deze Stress Relief Yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam in rust houdingen. Het is een aanvulling op de actieve lessen en zal je op een andere manier uitdagen. Deze Yin yoga les richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. In combinatie met mindfullness is het een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten. 

Ik ben een levensgenieter met spierballen en vrouwelijke rondingen. Het liefst dans ik op hoge hakken of blote voeten met een goed glas wijn in m’n hand. Yoga is mijn absolute passie en er is niets mooiers dan deze passie te delen. Ik wil jou inspireren en motiveren het beste uit jezelf te halen. Door goed voor jezelf te zorgen, jezelf te accepteren, te ontspannen en te bewegen. Tijdens het lesgeven daag ik je fysiek en mentaal uit zonder je eigen grenzen te overschrijden. Ik ben 500 uur geregisterd yoga docenten, Yoga Allicance. Deze Vinyasa (flow) en Yin yoga opleiding. Ik studeerde bij leraren als Johan Noorloos, Brian Kest, Shiva Rea, Anat Geiger en Marcel van de Vis-Heil.

Doe je mee? 
Je reserveert eenvoudig een live stream les via de gratis Moon Yoga Club app. 

1. Download de Moon Yoga Club app.
2. Reserveer de les. 
3. Je ontvangt 15 minuten voor aanvang van de les een mail met een link waarmee je kunt deelnemen aan de live stream les. 

Wanneer je een Moon Membership afsluit heb je onbeperkt toegang tot alle live stream lessen, onbeperkt toegang tot Open Air Yoga lessen en exclusief toegang tot de yoga video's voor slechts €15 per week! Join us en kies voor het Moon Membership.

Ja, ik wil het moon Membership >