Yoga Met Daniela

Wil jij je lekker fit voelen in je lijf tijdens de lockdown? Doe dan mee met de live stream flow lessen of de Open Air Yoga aanstaande zaterdag van Daniela. De open Heart les is een combinatie van Yin en Yang. Haar Core Power lessen zijn dynamisch en krachtig.

Daniela studeerde yoga bij verschillende leraren. De nadruk heeft altijd gelegen op Ashtanga Yoga; een actieve, vloeiende vorm van yoga uit het Zuiden van India. In Ashtanga Yoga wordt een vaste serie van opeenvolgende houdingen op het ritme van de ademhaling uitgevoerd. Bij elke in- en uitademing wordt van positie veranderd. Door zich hier op te concentreren, wordt het lichaam geactiveerd en komt de geest tot rust. In de Zuid-Indiase tradities is Ashtanga een yoga voor iedereen en van iedere dag. Het draagt bij aan een lang en vitaal leven.

Daniela geeft yogales sinds 2008. Ze deed dit op verschillende plaatsen in Amsterdam, waaronder Delight Yoga Studio. Hier was ze een van de eerste leraren toen de studio nog in de kinderschoenen stond. Ze gaf er les aan grote en besloten, kleinere groepen, en individuele lessen op aanvraag. Daarnaast gaf Daniela ook met veel plezier en toewijding les in revalidatiecentra (waaronder Reade) en aan mensen van zeer hoge leeftijd.

Daniela’s stijl van lesgeven wordt gekenmerkt door aandacht voor de individuele behoeftes van de studenten, voor een goede alignment en voor de ademhaling. De lessen dragen bij aan een ontspannen geest, het opbouwen van fysieke kracht en aan uithoudingsvermogen.

Doe je mee? 
Je reserveert eenvoudig een live stream les via de gratis Moon Yoga Club app. 

1. Download de Moon Yoga Club app.
2. Reserveer de les. 
3. Je ontvangt 15 minuten voor aanvang van de les een mail met een link waarmee je kunt deelnemen aan de live stream les. 

Wanneer je een Moon Membership afsluit heb je onbeperkt toegang tot alle live stream lessen, onbeperkt toegang tot Open Air Yoga lessen en exclusief toegang tot de yoga video's voor slechts €15 per week! Join us en kies voor het Moon Membership.
Ja, ik wil het moon Membership >