Core Power met Mylene

Heerlijk om wekelijks met zo veel yogi's tegelijk Core Power te doen van Mylène. Ze heeft inmiddels een vaste plek op het rooster met haar Core power class op dinsdag avond 19.30. Deze dynamische Yoga les versterkt de romp en creëert de juiste balans tussen de buik- en rugspieren. Doe mee vanaf huis en zeg gedag tegen rugklachten; en hallo tegen een gezond lichaam en sterke spieren. Maak van jouw gezondheid, jouw nummer 1 prioriteit.

De dualiteit en verandering van het leven heb ik meerdere malen ervaren; licht en donker, verdiet en vreugde, ups en downs. Op een van deze momenten heb ik yoga ontdekt en sinsdien is het onmisbaar in mijn leven. De practice begon met hatha en inmiddels maak ik een mix van hatha, vinyasa en yin. Regelmatig volg ik bijscholingen, zoals Trauma Sensitive Yoga en komend voorjaar de teachter training Vinyasa & Yin met Marcel van de Vis & Anat Geiger (so excited!). Niet op de yogamat, lees ik de filosofie en probeer ik deze te begrijpen en ‘te beleven’ in dit leven.

De dualiteit van het leven is ook aanwezig in mijn baan als militair bij de Marine: yoga en Defensie blijken een goede combinatie want al een poos bestaat bij het ‘yoganetwerkDefensie’. Namens het YND mag ik wekelijks yogalessen verzorgen op de basis in Den Helder. Ook geef ik les op andere locaties in Den Helder. Ik kijk er naar uit om je te zien in mijn les. 

Doe je mee? 
Je reserveert eenvoudig een live stream les via de gratis Moon Yoga Club app. 

1. Download de Moon Yoga Club app.
2. Reserveer de les. 
3. Je ontvangt 15 minuten voor aanvang van de les een mail met een link waarmee je kunt deelnemen aan de live stream les. 

Wanneer je een Moon Membership afsluit heb je onbeperkt toegang tot alle live stream lessen, onbeperkt toegang tot Open Air Yoga lessen en exclusief toegang tot de yoga video's voor slechts €15 per week! Join us en kies voor het Moon Membership.
Ja, ik wil het moon Membership >