Krystel Hendrikse

New kid in town!! Nou ja.. nieuw? Krystel Hendrikse is al jaren onderdeel van onze Moon Community en bijna dagelijks te vinden in een van onze yogalessen. Ze is voor vele een bekend gezicht. Binnen Moon Yoga Club is zij door Marcel van de Vis en Anat Geiger vorig jaar opgeleid tot yoga docent. En ze assisteert deze zomer de 100 uurs functional Vinyasa en 100 uurs Yin Yoga Teacher Training binnen onze studio. Een vaste les op het rooster kon ook niet lang op zich laten wachten! En vanaf vandaag is zij officieel onderdeel van het Moon Yoga Club team!! Welkom lieve Krystel!!

'Ik ben van origine Brabantse. Sinds 2016 heb ik de overstap gewaagd vanuit het Zuiden naar het mooie Bergen. Vanuit hier is ook mijn passie voor yoga verder ontwikkeld - echter was het zaadje al gepland rond mijn 23e, toen ik nog werkzaam was in de marketing & communicatie. Inmiddels is yoga en meditatie een onmisbare factor in mijn leven. Je mind wordt kalmer, je lichaam wordt sterker en je leert te luisteren naar je hart: oftewel je ware zelf. Graag wil ik dit ook overbrengen in mijn lessen. Ik vind het belangrijker hoe een pose voor jouw lichaam voelt (en wat voor benefits dit geeft) dan hoe deze eruit ziet. Deze functionele benadering van yoga heb ik geleerd van mijn teachers Anat en Marcel tijdens de Functional Vinyasa en Yin Yoga Teacher Trainingen bij Moon Yoga Club. Mijn lessen zijn toegankelijk maar met pit! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren! Ik zie je graag op de mat.' - Krystel

Elke donderdag ochtend geeft Krystel de Yin Yang les om 10.30 uur. Geef haar een warm welkom door een keertje naar haar les te komen binnen Moon Yoga Club. 

Reserveer je mat eenvoudig via de gratis Moon Yoga Club app.