Dankbaar dat ik na een week heftige tropische koortsaanvallen op Bali met bij gehorende hallucinaties alweer zo in de boom kan hangen!

 Met behulp van de beste Balinese healings, de zorg van de staff van Villa KaRein en de liefde van mijn man @reinboon heb ik het gevoel dat ik ‘slechts’ een mega detox heb gehad van een week die me uiteindelijk veel heeft gebracht.

 Het leerde mij namelijk wederom hoe belangrijk het is lichaamsbewust te zijn waardoor je weet ook te mogen vertrouwen op je lichaam , en je in staat bent veel eerder disbalans in je lichaam te herkennen en daarnaar te handelen vanuit een diep weten.

 En dat is dus zeker niet altijd een ziekenhuisopname!

Hoe is jouw relatie met jouw lief lijf!

Tijdens de workshop On Top of Your World op 25 juni ga ik je onder andere praktische tools aanreiken hoe je een lichaamsbewust leven kan creeren.

Heb jij je al ingeschreven?

Heel erg leuk als je erbij bent.

Liefs, Karen

Inschrijven kan hier

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >