Dat er meer tussen hemel en aarde is dat weten we, maar realiseer we ons wel genoeg dat er ook onbegrensd veel in onszelf zit?

Denk bijvoorbeeld aan je onderbewustzijn, je schatkamer.Ons onderbewustzijn is een mysterie. Bijna ongrijpbaar. Je duikt niet zo makkelijk je onderbewustzijn is. Je onderbewustzijn is geen ‘open boek’. Maar door middel van o.a. zelfhypnose, meditatie en breathwork technieken gaat je onderbewustzijn eerder in de overgave.

Het onderbewustzijn kan voelen als een op zichzelf staande opslagplek van een verzameling herinneringen en weten. Maar hoe dat nu allemaal in ons onderbewustzijn terecht is gekomen? Zou het zo zijn dat wij een onderdeel zijn van het geheel, de oneindige intelligentie, de bron of hoe jij het ook wilt noemen en dat daarom het geheel ook zich in ons onderbewustzijn bevindt.Er zijn veel scenario’s. We zullen het nooit echt weten.

Er zijn zoveel dingen die wij niet kunnen begrijpen, het gaat ons te boven. Wij mensen willen alles begrijpen en als dingen gewoonweg voor ons niet te bevatten zijn dan wordt het vaak afgedaan als onzin. Simpelweg omdat wij denken alles te weten. Nou niks is minder waar toch?

Hoe mooi is het om je gewoon over te geven aan de magie van het leven. Te kunnen vertrouwen, je te verbazen, zonder een uitleg nodig te hebben. Het leven door je heen te laten stromen. Ontdekken dat je niet alles onder controle kunt en hoeft te krijgen, maar volledig varen op de goedheid van het leven zelf. Het leven zelf dat in overgave altijd het voor je zal opnemen.

 Als je steeds bewuster (lees gelukkiger) wilt gaan leven helpt het goed regelmatig af te dalen naar je onderbewustzijn. Een verzamelbank van ons leven en waarschijnlijk van het leven van onze voorouders. Vaak lijken de dingen die vanuit je onderbewustzijn naar boven komen random. Maar wat een wijsheid en kennis zit daar opgeslagen in die schatkamer. Zie het als een ontdekkingsreis naar ons innerlijke leven. Zelfonderzoek leidt altijd naar goede dingen.

Let’s do it!

Liefs, Karen

Moon Yoga Club verzorgt 2 Breathwork sessies per week aan.

Donderdagmorgen om 9.00 uur en Zaterdagmorgen 10.30 uur. Reserveer hier je mat >

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat > 

June 17, 2023