Als 15 jarig meisje werkte ik als model. Iedere vrijdagmiddag moest ik en public
op de weegschaal op het modellenbureau in Rotterdam en altijd woog ik teveel
al was dat achteraf natuurlijk totale onzin! Dat deed wat met me, jarenlang had ik een vertekend beeld van mijzelf. Nooit slank genoeg, nooit mooi genoeg, ik voelde mij niet goed genoeg. Ik ontwikkelde een ongezond eetpatroon en ik voelde me eenzaam in de strijd om het perfecte plaatje.
Karen Boon
Totdat ik het roer omgooide. Ik heb een weg gevonden via Yoga, beweging en voeding. Voeding als in gezond eten, maar ook mentale voeding én voedingssupplementen. Ik heb enorm veel geleerd en deel deze kennis graag om jou te laten inzien dat bepaalde aannames en ongezonde conditioneringen  op dit gebied kunnen worden herschreven. Je bent niet alleen hierin en ik help je graag. Een stuk kennis over voeding helpt hier zeker bij.
Mallorca Retreat
[Mallorca Retreat 2021; Links naar rechts: Maaike, Myléne, Daniella, Marjan, Nathalie, Carla, Sylvia, Liesbeth, Salla, Karen, Irene]
Tijdens ons Find Your True North Retreat  op Mallorca ontmoette ik Carla Dillen die ook deelnam aan het Moon Yoga Club retreat. We delen de gezamenlijke passie voor een gezonde leefstijl. Hier is het zaadje bij haar gepland om eigen supplementen op de markt te brengen. Carla is een expert in voedingssupplementen en eigenaar van een eigen voedingssupplementen
bedrijf; Small Brand de luxe. Haar allereerste product: een fantastisch collageen supplement met de meest pure en zuivere ingredienten in knalhoge doseringen. Ik ben mega fan en merk enorm het verschil voor mijn huid en haar!
Super trots ben ik dat deze ook te koop is bij Moon Yoga Club. Wij plaatsten als een van de eerste een grote order van dit waanzinnig mooie product. Een paar jaar geleden zaten we samen naast elkaar op Mallorca en aanstaande Zaterdag 4 februari geef ik samen met haar de workshop de Magie van Voeding en Voedingssupplementen in mijn mooie studio waar ik sinds eind vorig jaar mede eigenaar van ben. Trots op ons beide!
Wat mag je verwachten van dit het event 'De magie van de juiste voeding en
supplementen'?
  • We beginnen dit event met een meditatie die jou volledig in je lichaam brengt. Dit helpt je te luisteren naar de signalen van je lichaam waardoor je in staat bent disbalans in je lijf te ontdekken.
  • We nemen je mee in de wereld van de supplementen, wetenschappelijke  onderbouwde kennis op het gebied van gezondheid en supplementen.
  • Je eigenwaarde krijgt een boost.
  • Dit event is inclusief onze een heerlijke smoothie met het hoog gewaardeerde collageen poeder.
  • Carla verzorgt de smoothies waarbij je de keuze hebt uit 4 heerlijke smaken met  ieder hun eigen gezonde waarde.
Leuk als ik je daar mag verwelkomen. En het leuke? Hij is helemaal gratis voor Moon Members! 
Liefs Karen.