Heb jij ook het plan om in 2023 fysiek beter voor jezelf te gaan zorgen?
Een top voornemen natuurlijk en wat mij betreft eigenlijk een must als jij van 2023 weer een mooier jaar wilt maken dan van 2022.
Het is nu eenmaal zo dat als je meer gaat bewegen, meer momenten van ontspanning gaat inplannen en kritisch naar je voedingspatroon kijkt en daarnaast kiest voor de juiste voedingssupplementen je bijna per direct beter in je vel komt te zitten. Letterlijk en figuurlijk.
Je hoeft niet je leven radicaal om te gooien, maar bewust kiezen voor bepaalde nieuwe routines of gewoontes die goed zijn voor jou. Door jezelf aan te zetten tot meer beweging ga je o.a. het gelukshormoon endorfine aanmaken.
Zelf ben ik inmiddels verslaafd geraakt aan mijn 10.000 stappen per dag, die sla ik bijna nooit over wat voor weer het ook is.
Slechte gewoontes/routines zijn moeilijker af te bouwen dan het beginnen aan nieuwe routines omdat je hersenen nieuwe verbindingen aanmaakt bij iedere routine. Maar voor nieuwe routines zal je toch echt eerst ruimte moeten gaan maken. Dat is de reden dat het vaak blijft bij goede voornemens en dat we al snel stoppen met onze goede voornemens. Hoe zonde is dat? Het is gewoon een kwestie van even doorzetten. Als we nu is onze health goals niet te groot maken voor onszelf en gaan voor meerdere kleinere doelen?
Met kleine stappen nemen kan je uiteindelijke ook een hele afstand afleggen en het is een instant boost voor je zelfvertrouwen om te merken dat je je doelen op die manier wel kan behalen.
Voedingssupplementen
We weten het allemaal wel dat onze voeding vaak niet meer de voedingswaarde heeft die nodig zijn om ons lichaam alles te geven wat het dagelijks nodig hebt om je fit en happy te blijven voelen. Onze voeding is veelal op verschillende manieren gemanipuleerd, groenten en gewassen worden onder andere behandeld zodat ze snel groeien met verarming van de
voedingsstoffen die erin zitten als gevolg. Voedingssupplementen zijn zeer geconcentreerde voedingsstoffen. Dus vol met datgene wat jij nodig hebt.
Als je die waardes/hoeveelheden alleen uit je voeding wilt halen dan moet je belachelijke hoeveelheden van vitamine bevattende voeding eten en dat is echt niet realistisch. Dus ook als je heel gezond eet is het raadzaam om voedingssuplementen bij te slikken. Jij staat vast ook wel eens in een winkel met verschillende potjes vitaminen in je hand en denkt dan HELP? Welke moet ik kiezen? Welke is het beste? De getallen, percentages, claims en moeilijke woorden zijn ook ingewikkeld. Hierdoor is het bijna onmogelijk om ze te begrijpen, laat staan dat je weet welke de beste is.
Tijdens de workshop De Magie van voeding en voedingssupplementen op 4
febr. van 14.00 uur tot 16.00 uur gaan Carla Dillen van het Belgische
voedingssupplementen bedrijf Small Brand by Hair Luxe en ik jou helpen een
aantal realistische gezondheidsdoelen te stellen en gaan we je praktische
tools aanreiken om deze doelen ook echt te realiseren. Trots ben ik dat ik het gezicht ben voor Small Brand by Hair Luxe in Nederland en dat onze Moon Yoga Club het eerste verkooppunt is in Nederland. Het collageen poeder van Small Brand by Hair Luxe ligt inmiddels in de Yoga Boutique van Moon Yoga Club. Na 3 maanden slikken van het collageen was ik echt om! De combi van de
ingredienten viscollageen, vitamine C, matcha en hyaluronzuur van dit supplement maken echt het verschil. De workshop is inclusief een keuze uit 4
verschillende verse smoothies met daarin het collageen.En het leuke? Voor Moon Members is deze workshop helemaal gratis! 
Meld je vandaag nog aan via deze link: Ja, ik ga naar deze inspirerende workshop >
Wij kijken ernaar uit je op 4 februari te mogen verwelkomen en je te inspireren op het gebied van voeding en supplementen. 
Liefs, Karen
Karen Boon
Beide foto's zijn gemaakt door Harold Pareira
January 19, 2023