What is holding me back? Herken je dat gevoel?
 • Je werkt aan jezelf. Je tracht goed voor jezelf te zorgen, wat eigenlijk best goed lukt.
 • Je maakt tijd voor jezelf vrij, je mediteert en zit regelmatig op de yogamat.
 • Mindset is geen onbekende term meer voor je.
 • Je eet intuitief en over het algemeen gezond.
 • Je beweegt regelmatig en met plezier.
 • Je hebt een stip aan de horizon waar je naartoe wilt.
 • Maar waarom lijkt het dan wel alsof je regelmatig weer wordt teruggeworpen naar af?
Dat je bijna dan van vooraf aan weer moet opbouwen richting je doelen in je leven? Dat je ongeduldig wordt omdat de resultaten van al je effort op zich laat wachten met als gevolg dat je de neiging hebt de handdoek in de ring te gooien?
De reden is dat er ook op energetisch vlak heel veel bij ons speelt!
Je weet ongetwijfeld dat alles uit energie bestaat en zo ook wij als mens. Als onze energie niet in balans is, heeft dat invloed op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Op het moment dat je energetische blokkades in je lichaam gaat opheffen ervaar je een verhoogd gevoel van rust, vitaliteit en heel belangrijk focus. Je bent beter in staat efficient en effectief en vanuit joy te handelen.  Je komt in een flow, het leven gaat beter stromen.
Er zijn veel redenen waarom we energetische blokkades ‘opstapelen’.
 • Zo kan het zijn dat je bewust of onbewust emoties vasthoudt uit zelfbescherming.
 • Dat je door conditioneringen die je hebt opgelopen in je leven het niet veilig voelt emoties te doorvoelen.
 • Dat je geen idee hebt hoe je negatieve emoties moet doorvoelen.
 • Ook moet je niet onderschatten hoeveel van ons doen en laten voortkomt uit de ‘baggage’ die we met ons meezeulen vanuit onze familielijn. En deze familielijn stopt niet bij je ouders of grootouders. Wij dragen de informatie bij ons tot 20 generaties terug en het zal je dan ook niet verbazen dat wij daarom ook blokkades vanuit vorige generaties met ons mee dragen.
Een hele effectieve manier om blokkades in je lijf op te heffen is door middel van Crystal Healing. Tijdens een Crystal Healing gebruikt Irene kristallen om negatieve energieën en blokkades te verdrijven. Het gaat weer stromen en negatieve energie wordt verwijderd. Daarnaast ontvang je een dosis positieve frisse nieuwe energie. 
12 Januari verzorgen wij een Exclusieve Crystal Healing Experience voor max 12 personen. Irene geeft iedere deelnemers een 1 op 1 Healing sessie. tijdens een Yin Yoga practice begeleid door Karen. Deze unieke combinatie zorgt voor fysieke, mentale en emotionele ontspanning. Na een Crystal Healing voel je je diep verbonden met je innerlijke zelf.
Dat is nog niet alles! ​Op de dag van de Crystal Healing experience wordt je energetisch lichaam gescand. Op basis van deze energie scan ontvang je een gereinigd en energetisch geladen Crystal Mobile met kristallen die naadloos aansluit op de behoefte van jouw energetisch lichaam.
Bij de Crystal Mobile ontvang je een kaartje met uitleg over de kristallen en de werking. Moon Members ontvangen een exclusieve korting. 
We zien jou graag,
Liefs Irene en Karen
MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >