Kristallen expositie van Janet Vollebregt bij Moon Yoga Club
Janet Vollebregt, architect en kunstenares, presenteert haar prachtige werk “Art.Chi.Textures” bij Moon Yoga Club.

Art.Chi.Textures zijn kunstwerken van kristal die de vitale energie of ‘Chi’ in ruimtes verbeteren. De werken vormen een bijzondere brug tussen architectuur, kunst en natuur.
Art.Chi.Textures zijn ogenschijnlijk minimalistisch, maar hebben maximale impact door hun dialoog met licht. Deze dialoog onderstreept verandering als constante; de werken zijn op elk moment van de dag anders, afhankelijk van het (dag)licht.
Tien jaar lang woonde en werkte Janet op de grootste kristalplaat ter wereld, in Alto Paraiso de Goias, Brasil. Het materiaal voor haar werk komt dan ook voornamelijk daarvandaan .
Janet heeft de hoge vibratie van deze plek mogen ervaren en wil deze graag delen door middel van haar werk. Haar werk vormt tevens een mogelijkheid om haar achtergrond in Architectuur (TU Delft), Traditionele Feng Shue en de Japanse geneeskunst Jin Shin Jyutsu te integreren en om te zetten in kunst die een bijdrage wil leveren aan een vitaliserende leefruimte.

Nieuwsgierig? neem voor meer informatie een kijkje op de website van Janet Vollebregt: www.janetvollebregt.com

De feestelijke opening van Art.Chi.Textures. vindt plaats op zaterdag 25 november en begint om 15.00 uur. Lijkt het je leuk om daar bij te zijn?

Reserveer dan vandaag je plek via de Gratis Moon Yoga Club app.

De expositie is gratis aanmelden gewenst ivm beperkt aantal plaatsen.