Stress Release

De kracht van de adem.
Tijdens deze workshop wisselen theorie en praktijk elkaar af en zullen er verschillende ademtechnieken de revue passeren, een aantal komen uit de yogatraditie maar we introduceren bijvoorbeeld ook de verbonden adem. In korte tijd leer je hoe eenvoudig toepasbare technieken je hoofd helder maken en je ontspanning en energie geven.
 
Je ademhaling kun je zien als een metafoor voor hoe je leeft. Wanneer je je ademhaling beperkt en je emoties dempt, beperk je ook je leven. In de workshop leer je optimaal te ademen en ervaar je wat ademen kan betekenen om met stress, spanningen
en negatieve emoties om te gaan. Verschillende ademtechnieken uit de yogatraditie komen voorbij en je gaat bewust verbonden ademen.
Dit is een krachtige, liefdevolle, zelfhelende ademhalingstechniek die een uitwerking heeft op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.
 
De workshop wordt gegeven door Erwin van Houwelingen en Mireille de Haas. 
 
Erwin van Houwelingen:
Erwin heeft jarenlange ervaring met verschillende adem- en meditatietechnieken. Hij helpt mensen zicht te krijgen op waar het in essentie om gaat en wat hen in de weg staat om daar te komen. Dat in combinatie met zijn kennis van Chineng maakt hem tot een allround coach en trainer.

Mireille de Haas
De kracht van adem en beweging staan centraal in het leven van Mireille. Vanuit haar oprechte belangstelling voor mensen en wat hun beweegt, helpt ze je graag om vanuit het hoofd weer contact te maken met de wijsheid van het lichaam. Dit doet zij als ademcoach, trainer en yogadocente.

Wanneer: 

14 juli van 13.00-15.30 uur

Prijs: € 30,- 

Je krijgt een handout mee met de oefeningen voor thuis. Reserveer je mat via de gratis Moon yoga Club app of bel de studio 072-7436011

January 16, 2018