Irene le Roy - Full Moon Healing Yoga

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Alleen tijdens volle maan staat deze signature yoga les op het rooster.
 
Voor donderdag 12 december hebben we een speciale extra lange Full Moon Healing yoga les ontwikkeld waarbij we de krachten van de maan op ons lichaam positief zullen versterken. Deze bijzondere Full Moon Healing Yoga les wordt gegeven door Irene le Roy. Deze volle maan in Tweeling staat in verbinding met de maagmeridiaan en werkt samen met je milt en je darmen. De maagmeridiaan is een van de 12 belangrijkste meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. De maagmeridiaan staat in verbinding met de ruggenwervel en de grote ingewanden. De maag beschermt ons tegen ziektes en is ons sterkste orgaan. Er gaat vaak veel tijd overheen voordat een ziekte zich hier manifesteert. Daarnaast is het de basis voor emotionele stabiliteit. Je kunt emoties goed waarnemen via de maag in de vorm van krampen en misselijkheid. Misselijkheid kun je daarom ook zien als een uiting van emotie. Lees hier meer over de krachten van deze volle maan.
 
En het allerleukste? Deze Full Moon Healing Yoga is gratis voor Moon members of een strip van je rittenkaart. Niet leden betalen € 15 voor deze bijzondere yoga les.
 
Wanneer: Donderdag 12 november
 
Tijd: 10.15 uur tot 11.30 uur!
 
Wist je dat je met een Moon membership onbeperkt gebruik kan maken van 27 yoga, meditatie en pilates lessen per week? En dit voor slechts € 59 per maand! Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.