Mirjam Zonjee

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Alleen tijdens volle maan staat deze signature yoga les op het rooster.
 
Voor dinsdag 12 november hebben we een speciale Full Moon Healing yoga les ontwikkeld waarbij we de krachten van de maan op ons lichaam positief zullen versterken. Deze bijzondere Full Moon Healing Yoga les wordt gegeven door Mirjam Zonjee.  Deze volle maan in stier staat in verbinding met de dikke darmmeridiaan en is gekoppeld aan je nek en keel. De dikke darmmeridiaan is een van de 12 belangrijkste meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. De dikke darm absorbeert overtollig vocht en regelt de afscheiding en uitscheiding van afvalstoffen. Ademhalen en met name diep ademen ondersteunt de dikke darm. De energie van deze maan daagt je uit om standvastig te zijn zonder koppig te zijn en consistent zonder rigide te zijn. Just breath steady & breath deep. Lees hier meer over de krachten van deze volle maan.
 
En het allerleukste? Deze Full Moon Healing Yoga is gratis voor Moon members of een strip van je rittenkaart. Niet leden betalen € 15 voor deze bijzondere yoga les.
 
Wanneer: Dinsdag 12 november 9.00 uur. 
 
Tijd: 9.00-10.00 uur
 
Wist je dat je met een Moon membership onbeperkt gebruik kan maken van 27 yoga, meditatie en pilates lessen per week? En dit voor slechts € 59 per maand! Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.
November 10, 2019