Basis cursus Pranic Healing

In deze Pranic Healing basis cursus ervaar en leer je hoe je energie kunt inzetten voor een gezonder leven.

Deze training is voor iedereen die gezonder en bewuster wil leven. We weten allemaal dat gezond eten, voldoende sporten, genoeg slapen voordelen heeft voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Maar er is nog een facet die je gezondheid beïnvloed. Namelijk levensenergie. Dit is de energie die door ons lichaam stroomt.

De basis cursus is zo opgezet dat 1 weekend cursus voldoende is om Pranic Healing zelfstandig te leren toepassen en praktisch te gebruiken in je leven voor jezelf en anderen. Zoals alle workshops van Master Choa Kok Sui, is ook dit een experimentele workshop. Dit betekent dat alle principes grondig worden toegelicht en dat de geleerde technieken uitvoerig geoefend worden om datgene wat je leert zelf te verifieren. Ook zorgen deze praktische oefeningen ervoor dat je vertrouwen in je vermogen krijgt om positieve resultaten te produceren wanneer je klaar bent met de cursus.

Leer hoe je levensenergie kunt gebruiken om het aura en de chakra's te behandelen om een maximale gezondheid en vitaliteit te behouden. Bij het uitvoeren van deze technieken wordt het fysieke lichaam niet aangeraakt.

Tijdens de basis cursus leer je over de volgende onderwerpen:

*Aura's en chakra's voelen
*Disbalansen en blokkades ontdekken
*De aura, chakra's en organen reinigen en vitaliseren
*Kennis over de 11 hoofdchakra's
*Verschillende manieren van prana-ademhaling voor vermindering van stress en meer energie
*Jezelf, anderen en op afstand behandelen
*Wat karma is en de praktische toepassing ervan
*Zelfbehandel techieken
*Energetische hygiëne en bescherming voor de healer
*Meditatie voor wereldvrede en verlichting
*Diversiteit aan protocollen voor verschillende ziektebeelden.

Bij het succesvol doorlopen van alle facetten ontvang je een certificaat van deelname van het instituut for inner studies uit Manilla.

Wanneer: **VOLGEBOEKT** Zaterdag 1 en zondag 2 februari 

Nog plek: Zaterdag 16&17 mei

Tijden:
9.00-18.00 uur

Let op! we hebben slechts plek voor maximaal 8 deelnemers. Reserveer daarom vandaag nog deze Pranic Healing Basis cursus, zodat je verzekerd bent van deelname. 

Locatie: Moon Yoga Club
Prijs: € 355,00 incl BTW*

*Lunch: exclusief
Reserveer je plek via de gratis Moon Yoga Club app, mail info@moonyogaclub.com of kom langs in de studio.


Wil je een keer ervaren wat Pranic Healing is?
Boek dan een Pranic Healing behandeling bij Irene le Roy en krijg een uitgebreide energie behandeling op maat. Deze Pranic Healing sessie kun je eenvoudig reserveren via de app onder het kopje treatments.