Marloes Hovestad

Ademwerk is een ongelooflijk krachtig instrument voor healing. We kunnen de adem onder andere gebruiken om meer energie te krijgen, om te relaxen en om onszelf te bevrijden van spanningen en (emotionele) blokkades in ons lichaam. Door een diepgaande ademhalingstechniek reinigen we ons lichaam en komen hoge doseringen van adrenaline vrij, waardoor je je verfrist en kraakhelder voelt.

We leven momenteel in een mind focused maatschappij. In een tijd waarin we veel van onszelf vragen. Dit kost ons niet alleen veel energie, we verliezen ook de verbinding met onze innerlijke wijsheid. De adem is de effectiefste tool om je weg terug te vinden in je lijf, om weer de connectie met jouw ware zelf te voelen. 

In deze ademcirkel gaan we een transformatietechniek gebruiken die ons innerlijke vuur weer kan aanwakkeren. We laten los wat ons niet meer dient en openen de deur naar zelfliefde, healing, zelfacceptatie en creatieve flow. Door in een cirkel te ademen kun je meeliften met de energie die we samen creëren.

Ontdek wat ademwerk voor jou kan doen in deze diepgaande sessie. Geen ervaring vereist, alleen een nieuwsgierige en open mind.

Wat is een ademcirkel?
In een ademcirkel gaan we bewust verbonden ademen. Een transformerende ademreis die op meerdere lagen aanraakt en opent zodat er meer ruimte komt in ons systeem. We ademen heel actief en intensief zonder pauzes tussen de in- en uitademing. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en ontlading. Heerlijk om 2019 mee af te sluiten en helder en vol energie 2020 te starten. 

Prijs € 35,-*
*Moon members betalen slechts € 25,- De korting wordt verwerkt aan de balie op moment van betalen. 

 

Zaterdag 28 december 15.00-16.30 uur
Inloop vanaf 14.45 uur

Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app of mail info@moonyogaclub.com