Mantra's & Heart songs

20 december geeft Jupé een sfeervol Mantra en Heartsongs concert in Moon Yoga Club. Jupé bestaat uit Julia de Bruïne en Peter Asbeek Brusse.Het Mantra en Heartsongs concert is een Sing-along Celebration.
 
Mantra zingen is net als mediteren bedoeld om je aandacht te richten en in het moment te zijn. Mantra’s openen een deur naar hoger bewustzijn. Het is een vorm van mediteren, maar ook naar mantra’s luisteren heeft dat effect. Zowel trage als ritmische mantra’s maken deel uit van het repertoire van dit bijzondere mantra duo. Je kunt de mantra’s hardop of zacht in gedachten meezingen, of ernaar luisteren en genieten van de verschillende muzikale klanken. Je zal verrast zijn van de ambiance die mantra zingen teweeg kan brengen. De muziek wisselt van Mantra’s naar Heartsongs; van Engelse, Spaanse en Sanskrit naar Nederlandstalige teksten.

Mantra zingen

Mantra's
Het gaat bij een mantra om de trillingen die de klanken voortbrengen. Die werken in op je lichaam en geest. De vibraties die een mantra opwekt, verspreiden zich door je hele lichaam. Ze stromen naar je hart, je lever, je nieren; alle organen worden aangeraakt. Ook in het lichaam opgeslagen emoties kunnen door een mantra worden losgetrild en ‛schoongemaakt’.

Heartsongs
Ook al weet je bij het zingen van een mantra soms niet precies wat je zingt, je zingt altijd wijze woorden. Mantra’s dragen hun eigen kracht al in zich. ‛Ze komen vanzelf binnen, recht in je hart.’ Het zijn wachtwoorden. Je gebruikt een mantra om toegang te krijgen tot die ruimte waar je voelt dat alles goed is en precies zoals het moet zijn.

Iedereen kan hieraan deelnemen, geen yoga- of zang ervaring vereist.

Over Jupe:
Julia zingt al vanaf jonge leeftijd & speelde lier en piano. Van Musical, Jazz, Salsa en Flamencozang kwam ze via yoga en meditatie in aanraking met Mantramuziek en Heartsongs.
Peter maakt van kindsbeen muziek. Via de Pop, Rock en Jazz is hij bij de Mantra’s en Heartsongs terechtgekomen. Centraal in zijn spel staat sfeer en verbinding. In Jupé speelt hij gitaar. 

Wanneer: Vrijdag 20 december

Tijd: 20.00-21.00 uur 

Prijs: 15 euro* 

Moon Members betalen slechts 10 euro. De korting wordt ter plekke aan de balie verrekend. 

Reserveer je ticket via de gratis Moon Yoga Club app of mail info@moonyogaclub.com