Lisanne Lambert Stoop

XL Vinyasa Yoga les – Connect with nature, the 5 elements.
In deze XL Vinyasa Yoga les neemt top yoga docente Lisanne Lambert-Stoop je mee op een reis waarbij we ons verbinden met de elementen. In ons leven zijn we niet alleen omringd door aarde, water, vuur, lucht en ether, onze eigen lichamen zijn er van gemaakt. Ons welzijn wordt beïnvloed door de mate waarin de elementen in ons lichaam in balans zijn. Het bewust worden van de kwaliteiten van de elementen en de invloed die ze op je hebben zal je meer inzicht geven in je lijf, je emoties en zelfs je gedachten. In deze extra lange les zullen we samen de 5 elementen ontdekken door yogahoudingen, meditatie, visualisatie en mantra.
“We often forget that we are nature. Nature is not something separate from us. So when we say we have lost our connection with nature, we have lost our connection to ourselves.” Andy Goldsworthy
*ENGLISH*
In this XL Vinyasa Yoga class yoga teacher Lisanne Lambert-Stoop will take you on a journey to connect to the elements. Not only are we surrounded by earth, water, fire, air and ether, our bodies are made of it. Our wellbeing depends on how well these elements are balanced in our bodies. Becoming aware of these qualities and how they influence us, will give you more insight into your body, your emotions and your mind. In this extra-long class we will discover the elements together through yoga poses, meditation, visualization and mantra.
Over lisanne:
Lisanne maakt voor het eerst kennis met yoga in een Bikram yoga studio in Amsterdam in 2008. De intense lessen waren in eerste instantie een manier om stoom af te blazen van een stressvol leven als ontwerpster. Al gauw bracht het haar zoveel meer dan alleen fysieke uitdaging en daarmee een honger om veel meer te leren. In de jaren die volgden ontdekte ze vele andere vormen van yoga en zocht verdieping en ervaring door het volgen van meerder yoga leraren opleidingen, mediatielessen, ceremonies en workshops. Haar pad is geworteld in veel verschillende tradities.

Lisanne ziet lesgeven vooral als het delen van wat ze leert van de bijzondere docenten bij wie ze les volgt, en wat ze zelf ervaart in de exploratie van haar eigen leven, zowel op als naast de mat. Haar lessen zijn open, eerlijk, sensitief en aanmoedigend. Niets moet, alles mag. Het is haar doel om mensen te helpen de schoonheid te ontdekken van de adem en de beweging, het eigen lichaam en geest te leren kennen en daarin vol vertrouwen te landen, om te helpen aandacht te brengen tot in de kleinste teen, nog even iets verder te reiken en je dan uit te dagen om daar naast kracht ook zachtheid te vinden.

Wanneer: Zaterdag 2 maart

Tijd: 13.00 -14.45 uur 

Prijs: € 25,- 

Moon Members* ontvangen 40% korting! en betalen slechts € 15,-
*Moon Members zijn Moon Yoga Club leden met een onbeperkt Moon Membership of All you can abonnement. Wil je ook een Moon Member worden? Vraag meer informatie aan de balie.

Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app of bel even met de studio op 072-7436011