Full Moon Healing Yoga door Godaya

De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Alleen tijdens volle maan staat deze signature yoga les op het rooster.
 
Voor zondag 13 oktober hebben we een speciale Full Moon Healing yoga les ontwikkeld waarbij we de krachten van de maan op ons lichaam positief zullen versterken. Deze bijzondere Full Moon Healing Yoga les wordt gegeven door Godaya Komen. Het thema van deze volle maan is transformatie. Een volle maan is het moment om ruimte te geven aan nieuwe ideeen en los te laten wat niet meer bij je hoort. Creëer ruimte en hou vast aan hetgeen dat jou blij maakt. Focus op het positieve. Dit zal je helpen keuzes te maken, die echt bij je passen, in het dagelijks leven.
 
En het allerleukste? Deze Full Moon Healing Yoga is gratis voor Moon members of een strip van je rittenkaart. Niet leden betalen € 15 voor deze bijzondere yoga les.
 
Wanneer: Zondag 13 oktober
 
Tijd: 9.00-10.00 uur
 
Wist je dat je met een Moon membership onbeperkt gebruik kan maken van 27 yoga, meditatie en pilates lessen per week? En dit voor slechts € 59 per maand! Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.
October 06, 2019