Irene le Roy & Janet Vollebregt

Afgelopen zaterdag vond de feestelijke opening plaats van de internationale expositie 'Art.Chi.Textures' van toonaangevend architect en kunstenares Janet Vollebregt bij Moon Yoga Club. 

Art Chi Textures

Art.Chi.Textures zijn kunstwerken van kristal die de vitale energie of ‘Chi’ in ruimtes verbeteren. De werken vormen een bijzondere brug tussen architectuur, kunst en natuur.

Art Chi Textures

Art.Chi.Textures zijn ogenschijnlijk minimalistisch, maar hebben maximale impact door hun dialoog met licht. 'Minimum art, maximum Chi' aldus Janet. Deze dialoog onderstreept verandering als constante; de werken zijn op elk moment van de dag anders, afhankelijk van het (dag)licht.

Art Chi Textures

Tien jaar lang woonde en werkte Janet op de grootste kristalplaat ter wereld, in Alto Paraiso de Goias, Brasil. Het materiaal voor haar werk komt dan ook voornamelijk daarvandaan .
Janet heeft de hoge vibratie van deze plek mogen ervaren en wil deze graag delen door middel van haar werk. Haar werk vormt tevens een mogelijkheid om haar achtergrond in Architectuur (TU Delft), Traditionele Feng Shue en de Japanse geneeskunst Jin Shin Jyutsu te integreren en om te zetten in kunst die een bijdrage wil leveren aan een vitaliserende leefruimte.

Art Chi Textures

Nieuwsgierig? Kom dan in december een kijkje nemen bij Moon Yoga Club. Toegang is gratis en Moon Yoga Club is 7 dagen per week geopend. Ontdek hoe kristallen, kunst, natuur en architectuur samen komen in deze unieke expositie. Combineer de expositie zaterdag 2 december met een persoonlijke kristal-chakra-legging van Janet Vollebregt. 

Enjoy!