Daniela Furst-Walter

Met veel plezier kunnen wij mededelen dat Moon Yoga Club een nieuwe partner heeft; Daniela Furst-Walter. Daniela zal samen met Irene le Roy Moon Yoga Club leiden. Daniela en Irene werkten al nauw samen in de yogastudio sinds januari 2017. Deze samenwerking is nu verankerd met een partnership.

Daniela heeft aan de voet van de oprichting van Delight Yoga in Amsterdam gestaan. Dit is inmiddels een van de grootste Yoga ketens van Nederland. Deze ervaring gecombineerd met haar yoga achtergrond en ondernemende persoonlijkheid maakt van haar de ideale partner voor Moon Yoga Club. 'Ik ben geboren in Berlijn en voor de liefde naar Nederland verhuisd. Mijn tweede grote liefde is Yoga. Ik volg mijn hart en hierdoor heb ik veel gereisd om les te krijgen van veel verschillende internationale Yoga leraren, van India tot Griekenland. Ooit zat ik in de eerste lichting van de Yoga Teacher Training van Marcel van de Vis Heil en Johan Noorloos in Amsterdam. Mooi dat iedereen nu ook in Bergen lessen van Marcel kunnen volgen. Hij verzorgt namelijk 16 december een Yin Yoga weekend en de Yin Yang Teacher training deze zomer bij Moon Yoga Club. Dan is de cirkel weer rond. Ik ben enorm blij dat ik de kans krijg om samen met Irene een community te bouwen rondom yoga en healthy living en ik mijn passie voor yoga met meer mensen mag delen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten in de studio. Namaste.' aldus Daniela