JP Skincare opent deuren binnen Moon Yoga Club

Naast Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw is er nog iets te vieren: Moon Beauty heet vanaf nu JP Skincare. Een nieuwe naam, een nieuwe website en een nieuwe manier van je afspraak boeken. Maar nog steeds op de oude vertrouwde locatie bij Moon Yoga. 

Bij een feestje hoort natuurlijk een cadeautje, daarom krijg je bij het inleveren van onderstaande voucher de hele maand december € 5,00 korting op een behandeling.

 

Wat verandert er allemaal?

 1. Afspraak maken
 2. Boek snel en eenvoudig 24/7 je afspraak in via www.jpskincare.nl of via de online afspraakmodule op www.facebook.com/jpskincare.bergen
 3. Contactgegevens
  Vanaf nu is JP Skincare te bereiken op 072-7437082 en info@jpskincare.nl
 4. Beauty-punten sparen
 5. Bij JP Skincare spaar je automatisch voor beauty-punten en geniet je van heel veel andere voordelen. Lees er alles over op http://jpskincare.nl/over/
 6. Inloopuur
 7. Ook nieuw is het inloopuur.  Vier keer per week heeft JP Skincare een inloopuur waarbij je 10% korting ontvangt op korte behandelingen zoals  wenkbrauwen stylen of verven, waxen van lip of kin of het verven van je wimpers. Tevens kun je tijdens het inloopuur terecht voor het ophalen of aanschaffen van onze producten. Het inloopuur is op: maandag en dinsdag van 10:00u - 11:00u, donderdag van 14:00 - 15:00u en zaterdag van 13:00 - 14:00u.
 8. Gratis bezorgen in Bergen
  Super handig voor wanneer jouw favoriete product op is en je even geen tijd hebt om langs te komen.
 9. Nieuwe cadeaubon
  Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? JP Skincare heeft prachtige cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Wil je een cadeaubon boven de € 75,- dan doen wij er een luxe goodiebag bij. LET OP : Ben je nog in het bezit van een Moon Yoga Club cadeaubon en wil je deze graag besteden aan een JP Skincare behandeling? Dat kan tot 31 december.  

Veel veranderingen, maar met dezelfde vertrouwde handen en liefde voor jouw huid.

Wij hopen je snel te zien.


Liefs Joyce Prinsen, Eigenaresse JP Skincare.

JP Skincare opent deuren binnen Moon Yoga Club

November 29, 2017