Het Ijsbad Wim hof methode
Het ijsbad is een onvergetelijke en diep transformerende ervaring! Met behulp van ademhalingstechnieken en focus gaan we doen wat we zelf niet voor mogelijk hadden gehouden.
Ben je het ijsbad in geweest dan geeft dat je een enorm gevoel van innerlijke kracht waar je nog lang profijt van zult hebben. Met deze ademhalings- en koudetraining breng je je lichaam en geest weer in balans: je krijgt een totale reset. Je “boost”je immuunsysteem, traint je vatenstelsel en je focus zal verbeteren.
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je met behulp van deze trainingsmethode in staat bent om je immuunsysteem te beïnvloeden en ontstekingsreacties af te remmen De combinatie van diep ademhalen en jezelf blootstellen aan ijswater zorgt ervoor dat je lichaam een maximale hoeveelheid aan endorfines en andere gunstige stofjes aanmaakt: je voelt je geweldig.
Tijdens de workshop zorgen wij voor maximale persoonlijke aandacht. Iedereen wordt persoonlijk begeleid bij zijn of haar grensverleggende stap in het ijsbad. Uiteraard zal er de nodige theorie worden behandeld zodat alle deelnemers heel goed weten wat wel en wat niet te doen en vooral ook waarom het zo goed is om te doen. De workshop wordt gegeven door een door “Wim Hof method” gecertificeerde instructeur.
Praktische info: Neem badkleding en een handdoek mee.
Wanneer 17 Maart 
Tijd: 13.00 uur-15.00 uur
Prijs € 40,-
Reserveer je mat via de Moon Yoga Club app , mail info@moonyogaclub.com of bel 072-7436011