Strand Yoga

Let's go public, we're coming out! Begin je zondag helemaal zen op het strand van Bergen aan Zee met deze Open Air Strand Yoga les. 

Strand yoga richt zich op het ontspannen van het lichaam en is geschikt voor alle niveaus. Deze yoga les is vooral gunstig voor de verbetering van de flexibiliteit, rust en symmetrie. Het is een rustgevende les die spanning en stress verlicht. Ontdek de kracht van volledige overgave en loslaten op het strand van Bergen aan Zee. Kom genieten van zon, zee, strand en yoga.

Tijd: 10.00-11.00 uur

Waar: Voor of naast strandpaviljoen Hemingway's. Check onze Moon Yoga Club vlag als je op het strand komt. Daar is de Yoga les.

Prijs: Gratis voor Moon Members met een actief membership of een strip van je strippenkaart of losse les à € 15,-

Neem een handdoek en flesje water mee.

Richtlijnen RIVM: Volwassenen mogen vanaf 11 mei weer in de buitenlucht trainen. Ook hierbij gelden de algemene hygiëneregels van het RIVM en dient er 1,5 meter afstand gehouden te worden.

Via de gratis Moon Yoga Club app meld je je eenvoudig aan. Let op! Aanmelden is verplicht, zodat we je kunnen berichten als de les niet doorgaat ivm slecht weer en we de richtlijnen vanuit het RIVM kunnen volgen. 

Wanneer de strandyoga les niet doorgaat ivm het weer. Wordt deze les in de studio van Moon Yoga Club gegeven en kun je mee doen via live stream. Hier wordt je minimaal een uur van te voren over bericht.

Het is ook mogelijk deze les te volgen via Live stream en ook deze les reserveer je eenvoudig via onze Moon Yoga Club app. 

Doe je mee? 
Je reserveert eenvoudig een Open Air Yoga les via de gratis Moon Yoga Club app. 

1. Download de Moon Yoga Club app.
2. Reserveer de Open Air Yoga les. 
3. Zorg dat je minimaal 15 minuten vooraf aanwezig bent.

Wanneer je een Moon Membership afsluit heb je onbeperkt toegang tot alle live stream lessen, onbeperkt toegang tot Open Air Yoga lessen en exclusief toegang tot de yoga video's voor slechts €15 per week! Join us en kies voor het Moon Membership.
Ja, ik wil het moon Membership >