Bijzonder Crystal Hangers ieder uniek met 3 verschillende kristallen.

Zoals veel van jullie weten zijn Karen en ik dol op Zuid-Afrika.

Mijn man Michel, is er regelmatig, omdat hij voor zijn bedrijf daar veel klanten helpt met hun e-commerce businesses. In november nam hij dit souvenir voor mij mee.

Ik was zo onder de indruk van de kwaliteit van de kristallen! Maar nog meer van het verhaal erachter. Ik vertelde Karen over het winkeltje aan de waterfront in Kaapstad in Zuid-Afrika en hoe een lieve familie een small business runt waarbij ze vrouwen met weinig kansen leren om Afrikaanse gifts te maken. En zo proberen ze vrouwen uit achterstandswijken, die geen Engels spreken een kans te bieden een zelfstandig bestaan op te bouwen. Een bedrijf dat iets goeds probeert te doen voor hun community en de allermooiste dingen maakt.

We keken elkaar aan en waren het er beide over eens dat we dit prachtige initiatief wilde steunen. Daarom kochten we er 100! – ja, met eentje maken we geen verschil…- ingekocht voor Moon Yoga Club. Zo dragen wij ons steentje bij en helpen we deze familie met het goede werk dat ze doen.

Natuurlijk zijn er vele manieren om te helpen. Wij kiezen deze manier en proberen producten voor onze Moon Yoga Club boutique area in te kopen die de wereld een beetje leuker en beter maken.

Inmiddels zijn deze bijzonder kristallen alweer even te koop in de boutique area van de Moon Yoga Club en zijn nog veel mooier dan we durfde te vermoeden.

Elk mobiel bevat 3 Afrikaanse kristallen in elkaar gezet met koperdraad.

Koper versterkt de verbinding met kristallen. Ze hebben thema’s als spiritualiteit, communicatie, liefde, gezondheid. Bij elke crystal hanger zit een kaartje met uitleg.

Ja, dat is best nog wel even een uitdaging om het juiste kaartje bij de kristal te vinden.

Maar we helpen je graag!

Dit Crystal Hanger kost 49,95.

Liefs, Irene

 

MOON YOGA CLUB is hét centrum voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen MOON YOGA CLUB geloven wij dat iedereen een innerlijk kompas heeft dat je succesvol door het leven leidt, ‘your true north’. Wij bieden yoga, opleidingen en trainingen met als doel dat jij kan bouwen aan jouw sterkste, meest veerkrachtige en meest optimistische versie van jezelf. Start vandaag en reserveer hier je mat >