Hoe gaat het met jou?

Waarschijnlijk zijn velen van jullie al in de vakantiesferen of mogelijk al op vakantie.

Voor mij altijd een leuke maar hectische tijd zo voor de vakantie, veel dingen nog even afwerken en veel sociale afspraken.

En dan is het vakantie….. even alles loslaten, overgeven aan het zalige niks doen dat zo belangrijk is, momenten van slechts mijmeren, nieuwe inspiratie op doen.

De fijne eindeloze zomerse avonden, met dat ene boek ergens in de schaduw of juist de zon op je buik, zijn met je loved ones of er juist helemaal alleen op uit.

Vliegen naar verre bestemmingen of losse dagen plannen in ons prachtige Nederland.

Even minder regelmaat maar he dat is ook wel is oke. We pakken het straks wel weer op.

Voor mij persoonlijk voelt namelijk de periode na de zomervakantie meer als het ‘nieuwe jaar’ dan oud en nieuw aan het eind van het jaar.

De periode richting het najaar, de tijd dat we weer meer naar binnen gaan keren richting de winter.

De zomerperiode echt de Yang periode en richting het najaar weer meer in de Yin periode zijn. Weer meer naar binnen keren.

Dat is ook 1 van de redenen dat we het Retreat Reclaim Your Power op Mallorca in deze periode organiseren. (van 27 sept t/m 1 okt 2023).

3 jaar geleden ging ik voor het eerst mee naar dit retreat.

Toen nog niet als mede eigenaar van Moon Yoga Club maar als trouwe member van de Moon Yoga Club community.

De energie van het eiland overviel me eigenlijk gelijk op het moment dat ik landen op Mallorca, waar ik gek genoeg nog nooit eerder was geweest.

Ik had getwijfeld of ik dit retreat zou boeken want ondanks dat ik heel sociaal kan zijn heb ik ook  veel me time nodig. Sterker nog dat is essentieel voor mij.

Ik had al heel veel opleidingen gedaan op het gebied van bewustwording maar nooit een retreat ervaren.

Maar al heel snel bleek dat onder de bezielde leiding van Irene de balans tussen groepsdynamiek en me time er absoluut was!

Het programma gaf alle ruimte om in alle rust doelgericht in te tunen waar je nu precies staat in het leven, of je trouw bent aan je zielsmissie en wat je nodig hebt om weer verder  te bouwen in de vorm van gerichte activatie.

Want dat is wat we allemaal willen al is het klein, subtiel of groots; het in beweging zijn.

All good.

Maar 1 ding is voor mij zeker;  het leven is groei en groei is het leven. Dat maakt ons blij, het is het ware levenselixter.

Ik kon verrassend goed de prioriteiten weer op een rijtje zetten en juist in combinatie met de vrouwenenergie werkte het zo verhelderend.

De vrouwen energie creerde echt een safe place zoals ik dat nog niet eerder had ervaren.

5 Dagen lang volledig ontzorgt in de prachtige 5 star finca, het fantastische vegetarische eten, de wandelingen in de bergen, het verkoelende zwembad en zo kan ik nog wel even doorgaan. Gewoon verwennerij op top niveau.

Na 5 dagen vloog ik, bruisend van energie, boordevol plannen, met een dankbaar hart  terug naar Nederland.

Het leven geeft ons mooie verrassingen.

Nu 3 jaar later vlieg ik nu weer in september naar Mallorca voor het 3de Retreat Your Power Retreat dat ik dit keer zelf organiseer met Irene en ons pracht team.

Zo trots! Just love it.

Always dream big!

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor dit retreat Reclaim Your Power.

Dus wacht niet te lang met het boeken van deze luxe levensveranderende ervaring die jij verdient.

Boek hier jouw plekje!