Moon Community by Irene le Roy 

Ben je een ambitieuze yogi of ondernemer? Wil je van je passie je werk maken en jouw talent inzetten om de wereld een beetje mooier en beter te maken? Wil jij je intuïtie versterken en zo een zuiver kompas hebben om vol energie te leven? Wil je weten hoe je jouw energie en spirituele energie het beste kunt inzetten voor persoonlijke, spirituele en bedrijfsmatige groei? Wil je meer klanten, meer zichtbaarbaarheid en impact maken? Top! Dan zit je goed bij de Moon Community, voor ambitieuze yogi's die willen ondernemen en leven vanuit hun intuitie.
Welkom bij de Moon Community ik ben jouw host, Irene le Roy. Founder van Moon Yoga Club, yoga docent en ik heb ruim 20 jaar ervaring in marketing communicatie. Het is de communicatie met jezelf en de onzichtbare energie om je heen die echter bepaalt of je succesvol bent. Ik help ambitieuze yogi’s met het vinden van hun authentieke stem en help hen de moed te vinden hier naar te luisteren én ernaar te handelen.
Doordat je in deze groep handige tips, tricks en inspiratie met elkaar deelt, word je gestimuleerd meer mindful te leven en versterk je de verbinding met je hogere zelf. Start vandaag met het versterken van je intuitie en maak de wereld mooier met jouw talent. Meld je aan in de besloten facebook groep Moon Community, zodat je niets mist.
Moon Community
Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen en wens je veel succes.
Liefs
Irene le Roy, jouw Energie Management Coach