Thrust in the power within you, understand that you ARE the power. Take daily time to connect with it, create place where the mind is silent to let wisdom  and lots of joy in.


Mijmeren, het belangrijke niets doen.

Juist op dat soort momenten kom je op de briljanste ideeën.

Daarom is me time zo belangrijk. Als je geen ‘ruimte’ creëert is er geen plek voor het maken van nieuwe plannen en inzichten die je leven naar een hoger level kunnen tillen.

Je zal dat zeker erkennen, je hoofd zit vol, 101 dingen te doen, waardoor je het overzicht totaal aan het verliezen bent en je focus ver te zoeken is. Wat was nu ook alweer belangrijk voor mij, waar werd ik ook alweer zelf blij van?

Misschien is de komende vakantieperiode wel de uitgelezen tijd om dat soort vragen weer is aan jezelf te vragen. Los van de dagelijkse beslommeringen ontstaat er ruimte om wat te verstillen, de rust te vinden en wie weet wat vaker een yoga les te boeken om naar binnen te keren en te ontdekken waar jij echt blij van wordt. Of een lange wandeling, een uurtje in de zee staren, blik op oneindig.

Want uiteindelijk is waar jij blij van wordt waar het om gaat!

Waar loop jij warm voor?

Heb je dat nog duidelijk voor ogen of is de JOY de laatste tijd wat op de achtergrond geraakt?

Schrijf het is op een rustig moment op, maak een lijstje van de dingen waar je blij van wordt.

Waar zou je meer tijd voor willen maken? Waar maak je nu te weinig tijd voor? Is het misschien tijd om weer iets nieuws in je leven te verwelkomen? Iets wat eigenlijk buiten jouw comfort zone valt? Nieuwe vaardigheden maken nieuwe verbindingen in je hersenen aan, er ontstaat weer groei.

Er is zoveel mogelijk, het is een kwestie van tijdsmanagement en doen. Kleine stapjes zijn ook stappen, het hoeft niet altijd groots te zijn.

Geniet deze zomer van het mijmeren en af het toe het niets doen!

You can do it!

Liefs, Karen

Deze hele zomer kan je bij Moon Yoga Club ook 7 dagen per week terecht om te onthaasten en de ruimte te nemen meer naar binnen te keren om te ontdekken/te voelen waar jij echt blij van wordt. Het inplannen van tijd puur voor jezelf.

 Start vandaag en reserveer hier je mat >