Stel je voor dat je smoorverliefd op het leven bent? Geluk en succes creëert voor jezelf én de mensen om je heen. Vrij van angst en met plezier, jij, vol vertrouwen vaart op jouw intuïtie. Stel je voor dat je leeft vanuit je authentieke zelf. 
Are you ready to reclaim your power?

Het aftellen is nu echt begonnen, we are so exited. Binnenkort reizen we af naar Mallorca met een kleine groep pracht vrouwen met wie we gaan werken aan het Reclaimen van hun Power. De power die we van nature allemaal al in ons hebben zitten. Door middel van het zorgvuldig opgebouwde programma richting de volle maan dat we hebben samengesteld gaan we deze volledig, zonder enige voorbehoud deze power reclaimen! No more holding back…

 Reviews van het vorige Reclaim your Power retreat:

'Fantastisch is een understatement. Ik voel meer rust en vrijheid. Voel minder boosheid en meer compassie. Life changing en mindblowing. Ik ben zo blij dat ik mezelf dit kado heb gegeven!' - Naomi 

'Nieuwe ideeen, bevestiging en inspiratie. Dit is een ultiem vijfsterren retreat. De luxe erom heen maakt werken aan jezelf een feestje. - Michelle 

'Ik heb antwoorden gevonden op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.' - anoniem 

'I found beauty in everyone. If I could do that with people I just met, I could do that to myself and love myself more. We need spiritual enrichment, that was never a feature in my life. I gained clearity, inner wisdom and self love.' - Gia 

'Het was bovenverwachting! Voor mij was het een moment om tijd te nemen voor mijzelf, om op te laden en weer te connecten met mezelf. Ik neem de stilte, de innerlijke rust en plezier mee naar huis. Ik ga veel gelukkiger naar huis dan toen ik het retreat startte.' - Nathalie 

'Vanaf het eerste moment voel je, dit is ok. Het retreat was thuis komen tussen de bergen en in de prachtige finca. Wow, dit is pure luxe! Ik heb nog nooit zo diep gevoeld wie ik ben. Het was een waardevolle ervaring. Het vertrouwen dat je hier voelt bij Daniella en Irene in combinatie met de kennis die ze bieden, dan weet je ik zit goed, er is kennis van zaken en de kennis wordt overgebracht recht uit het hart'- Sylvia 

'De community met elkaar, de energie tussen de vrouwen was amazing. Ik hoopte op antwoorden en die heb ik hier gekregen. Big Yes! De balans was heel fijn. De tijd tussendoor geeft ruimte voor antwoorden. Ik weet weer wat mijn richting is zowel zakelijk als prive. Nu weet ik weer waar ik naar toe moet. Ik kan hier een jaar mee voorruit.' - Liesbeth 

Is dit luxe spiritual retreat ook wat voor jou?
Heb jij het gevoel dat er meer voor jou is weggelegd? 
Wil je je Spirituele ontwikkeling een kickstart geven? 
Wil je meer helderheid in je keuzes?
Wil je leven vanuit flow en overvloed?
Wil je vrij zijn van angst en beperkende overtuigingen?
Wil je je intuïtie versterken?
Wil je je meer verbonden voelen met jezelf? 
Wil je zakelijk en privé meer richting? 
Wil je meer creativiteit?
Wil je meer zelfliefde ervaren? 
Wil je los komen van beperkende gedachtes en negatieve patronen?
Wil je je veilig voelen om volledige jezelf te uiten?
Wil je feilloos kunnen vertrouwen op jouw innerlijk kompas?
Wil je je authentieke stem spreken? 
Wil je meer helderheid omtrent jouw True North?
Wil je de mooiste en meest gepassioneerde versie van jezelf worden?

Heb je op drie of meer vragen ja beantwoord? Dan is dit retreat voor jou!! Claim dan nu snel je plek en reis met ons mee naar de krachtplek Mallorca om de meest gepassioneerde versie van jezelf te worden.

Liefs, Irene en Karen

Gun jezelf dit unieke kado en ga ook mee naar Mallorca>