Moon Yoga Club x Mylene. 
Moon Yoga Club is voor mij een plek waar ik mijzelf kan zijn en enorm heb mogen groeien als teacher. Persoonlijk ervaar ik binnen Moon Yoga Club ruimte voor kwetsbaarheid in het team en met de community. Het vertrouwen welke ik mag ontvangen is voor mij een sterke fundering voor nog meer groei en ontwikkeling. Al vanaf de eerste dag voelt Moon Yoga Club als een warm thuis waar ik mij altijd welkom voel.
Mylene
Ik zie onze tijd en energie als zeer waardevol en niet vanzelfsprekend en niet ‘gewoon iets wat er is’. Wanneer je naar mijn les komt, waardeer ik dat je tijd met mij deelt. Vanuit verbinding met de groep tijdens de lessen probeer ik alert te zijn op de energie en vandaar uit te werken.
Ik heb zulke fijne mensen leren kennen binnen de Moon Community. We delen bijzondere, maar ook verdrietige momenten met elkaar. Lesgeven is mijn passie en ik ben heel dankbaar voor de waardevolle ontmoetingen.
Mylene en Irene Mallorca
De Moon community is rijk aan yogi’s met ieder een unieke kijk op mindful leven. Zoveel waardevolle kennis en levenservaring wordt gedeeld met elkaar. Hierdoor sta ik dichtbij mijzelf en ervaar ik openheid binnen onze mooie community.
Er is ruimte voor een lach en traan voor, tijdens en na de practise. Iedereen komt om voor zichzelf een verschil te maken in hun dag, lijf en mindset. Nieuwe ideeen worden open ontvangen zoals; een start van de les met een shake! De ruimte vanuit het team om de les te geven naar eigen inzicht en het vertrouwen in elkaar en het plezier onderling maakt van de studio voor mij een thuis. Vanaf het prille begin jaren geleden, waarin ik niet durfde te dromen dat ik nu dit stuk mag schrijven.
Mylene Boelmans
Tijdens mijn eerste kennismaking met de studio was mijn ervaring heel geborgen. De shala, de overall sfeer en de begeleiding van de les met Irene voelde veilig en warm.
De ruimte met elkaar en de locatie zijn voor mij veilig en vertrouwd. Toen de lockdowns zich aandiende , elke keer een andere variant, is voor mij nog zichtbaarder geworden dat Moon Yoga Club veel effort levert om deze veiligheid te borgen binnen de kaders van wat mag.
Leuk als ik je woensdag ochtend in mijn les zie om 7.30!
Liefs Mylene 
January 18, 2022