nieuwe maan

Het is vandaag nieuwe maan. Het is hét uitgelezen moment om je intentie te zetten voor de komende periode. Het is een tijd van transformatie en healing. De maan is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor meer dan 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Een nieuwe maan kenmerkt een nieuwe fase van de cycles van de maan.
De Zon en de maan staan dan vanaf het oogpunt van de aarde in een lijn. We kunnen de maan dan niet zien. Daarom wordt de nieuwe maan ook wel Dark Moon genoemd. Je intuitie is dan sterker en het is makkelijker contact te maken met je innerlijke wijsheid.
Zoals zoveel natuurkrachten, heeft de maan een ritme. Hij wordt groter, wordt kleiner en verdwijnt om terug te cirkelen naar het begin om opnieuw te beginnen. De seizoenen, de getijden, ons leven van geboorte tot de dood tot wedergeboorte - het zijn allemaal cycli die ons omringen en omhullen in alles wat we doen.
Vanaf nieuwe maan tot aan de volle maan is er weer ruimte voor nieuwe dingen. Het is het moment voor een nieuwe start. Het universum staat open voor oneindig veel mogelijkheden. Nu is het de tijd om de de volgende stap te nemen, kom in beweging en kom dichter bij jouw persoonlijke doelen.
Vandaag om 10.30 uur organiseren we een speciale New Moon Yoga class met een Crystal Group Healing.
Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.
Happy new Moon lieve yogi’s
November 04, 2021