Bekijk het bovenstaande filmpje van de vrouwen die je zijn voorgegaan en in 2023 zijn mee geweest naar het Reclaim Your Power Retreat op Mallorca. Het is ons premium event dat we september 2024 voor de vierde keer organiseren. Alles aan dit retreat is top notch, de plek, de finca Son Salas, het programma, het eten maar het belangrijkste; de diepgaande transformatie die iedereen ervaart. Are you ready to Reclaim your power? Start hier > 

'Ik heb het gevoel dat ik 100 kilo lichter naar huis ga dan hoe hier ben gekomen. Ik voel me rustiger. Ik voel me veel meer mezelf.' - Kim Geurtz
'Het meest bijzondere, echt voor mij vanuit mijn hart, eerlijk voor iedereen:
Ik was een twijfelaar, maar voor mij gaf het nog meer  tools en houvast.' - Elia Augustijn
'We zijn echt door een soort tunnel gegaan. En iedereen is er stralend uitgekomen.' - Faby-Anne Spekman
'Het heeft me teruggebracht naar mijn gevoel en bij wie ik ben.'- Carolien Lawerman
'Ik vind ook dat het programma van dit jaar het programma van vorig jaar by far heeft overtroffen.' - Michelle Heukelom
'Het is gewoon zo lekker alleen al voor de omgeving. Zo mooi met die vrouwen je te verbinden en gevoelens te delen. ' - Noemi van Ommeren
'Twijfel is nergens voor nodig. Dit gaat de beste keuze van het jaar voor je zijn dus gewoon doen.'- Kim Geurtz
'GO FOR IT!' - Elia Augustijn
Al 45 vrouwen gingen je voor. We hebben nog 4 kamers vrij! Klik hier voor meer informatie >