Je herkent het vast wel. Een moment in je leven dat je even niet lekker in je vel zit. Dat je verdrietig bent. Momenten dat jij je down of vermoeid voelt. Dat je even niet meer weet wat je moet doen of het gevoel hebt vast te zitten in je leven. Je soms zo voelen is normaal, we ervaren dit allemaal weleens.

Je mag op dit soort momenten best wel wat extra ondersteuning ontvangen. En omdat veel mensen nog niet bekend zijn met de positieve en ondersteunende werkingen van kristallen, organiseerde ik samen met Moon Yoga Club 30 okt. jl. tijdens nieuwe maan een lezing over de helende werking van kristallen.

Tijdens de lezing heb ik uitgelegd waarom kristallen helende eigenschappen bevatten en hoe kristallen jouw persoonlijke proces kunnen bevorderen. 

Geen zweverig uitleg over het hoe en waarom, maar verklaard vanuit bewezen wetenschappelijke onderzoeken.

Zo zijn kristallen de meest stabiele vorm van materie die we in het universum kennen. Dit komt doordat ze zijn opgebouwd vanuit een vaste kristalstructuur. En het is dankzij deze structuur dat kristallen zo veel voor ons kunnen betekenen.

Daarnaast kwam ook de symboliek van de nieuwe maan aanbod. Nieuwe maan staat voor een nieuw begin en groei, waardoor deze tijd onder andere geschikt is voor het mediteren op een krachtige intentie of de start van iets nieuws in je leven. De lezing hebben we afgesloten door individueel gericht met maanenergie en kristalenergie te werken. De lezing is afgesloten met een soundbath van kristallen klankschalen.

Dit was echt magisch!

Heb je de lezing gemist? Wil jij ook weten hoe je de helende en ondersteunende kracht van kristallen kunt ervaren en hoe je deze kunt toepassen voor dat extra steuntje in de rug?

Geen nood! Op 28 januari 2017 wordt de lezing herhaald en kun je het zelf beleven en ervaren. Houd ook onze event kalender in de gaten voor meer kristallen workshops en lezingen.

Wil je een persoonlijk consult? Boek dan een kristal therapie sessie. Met behulp van de helende kracht van kristallen zal ik je energie lichaam weer in balans brengen.

Groet,
Aisha Zafirah (Kristal therapeut)

 

November 09, 2016
Tags: Blog