Lieve Moon Community,

Direct na het besluit van de overheid om groepslessen te verkleinen naar twee personen waren onze studio lessen binnen no-time vol geboekt! Er is veel behoefte aan yoga in de huidige tijd. Om toch meer Moon members een kans te bieden om samen met ons een yoga practice te doen hebben we samen met de docenten iets leuks bedacht: Community lessen

Deze extra Moon Yoga Club lessen worden je aangeboden door de docenten. Hoe werkt het? Je meld je aan via de Moon Yoga Club app voor de wachtlijst van een van de lessen. Vooraf verloten we twee studio plaatsen onder alle Moon Members die zich hebben aangemeld. Mocht je een plekje hebben gewonnen, dan kun je met ons mee doen vanuit Moon Yoga Club. Heb je niet gewonnen? No worries, de extra Community lessen kun je ook mee doen vanaf huis via live stream. Winnaars worden vooraf bericht.

We hebben tijdens deze lock down maar liefst 10 extra Community yoga lessen op het rooster en al onze docenten bieden je een of meerdere yoga lessen aan naast het reguliere rooster! Alsjeblieft. In deze mail staat precies wie wanneer een Community les geeft. Natuurlijk vind je deze ook terug in ons rooster. 

Tijdig afmelden
Voor onze reguliere yoga lessen willen we je vragen tijdig af te melden als het niet lukt te komen, zodat iemand van de wachtlijst op tijd ziet dat er ruimte in de studio is vrij gekomen. Ook als je op de wachtlijst staat en je kunt niet meer komen, verwijder jezelf dan uit de wachtlijst. Mocht er dan een plek vrijkomen dan kun je iemand anders blij maken. 

Hieronder tref je alle Community yoga lessen van de docenten, alsjeblieft. 

Yin Yang les met Carolien
Maandag 9 november 12 uur. Maandagochtend 10 uur trekken we de winnaar!

Yin Yang Yoga met Daniela

Yang yoga met Lisanne

Yin Yoga met Monita

Yin Yoga Met Mariska
 
Yang Yoga Met Natascha

Yoga Nidra met Irene

Yin Yoga Met MirjamYin Yang Yoga met Mylene

Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app

November 08, 2020