Irene le Roy

Lieve Moon Yogi's, 

Gisteravond kregen we het verlossende antwoord dat we weer meer mensen mogen toelaten in onze mooie studio. Hoe fijn om weer met meer mensen yoga te mogen beoefenen. Ik ben benieuwd hoe jullie de afgelopen twee weken hebben beleefd? Bij Moon Yoga Club waren we dankbaar dat we in iedergeval twee mensen mochten toelaten in de les. Dat voelde enorm luxe voor de lucky ones die een matje hadden weten te bemachtigen. Overweldigd waren we door de vele aanmeldingen. Ons rooster zat binnen no-time tot december vol! 

Direct daarop stroomde onze mailbox vol en op social kregen we berichten met de vraag hoe je toch een plekje in de studio kon krijgen. Het antwoord was een Moon Community les. Toen ik dit voorstelde aan de docenten met de vraag wie er mee wilde doen, stemde al onze docenten direct in! Dank jullie wel lieve Daniela, Mirjam, Carolien, Natascha, Lisanne, Monita, Mylene en Mariska!! Jullie zijn fantastisch.

Om meer Moon members een kans te bieden op een prive les in de studio stonden er tien extra Community lessen op het rooster, aangeboden door onze docenten. De laatste is aankomende vrijdag. Mocht je kans willen maken op een prive les van Mylene dan nodig ik je van harte uit om je aan te melden voor de wachtlijst. Onder alle Moon Members worden twee winnaars getrokken. Deze lessen zijn voor iedereen via live stream te volgen. Yes! 

Bijzonder om te voelen hoe jullie ons bleven steunen door lieve positieve berichtjes te sturen én je yoga practice te blijven doen vanuit huis en de studio. Om jullie te danken hebben we afgelopen vrijdag 22 (!) Yoga must-haves verloot onder onze Moon Members. Het filmpje is hier te bekijken via instagram 

Ik voel me enorm dankbaar om te mogen ervaren dat ons Moon Community bruist. Iedereen heeft de afgelopen twee weken het beste ervan proberen te maken. Niet eerder voelde ik me zo verbonden met jullie. Dank jullie wel voor de Lock down love. 

Vandaag maken we alles weer gereed om jullie vanaf morgen weer te kunnen ontvangen in de studio. Wierrook en kaarsjes aan en onze deuren zijn weer geopend. Heerlijk! 

Liefs Irene

Irene le Roy

 

 

 

November 18, 2020