Full Moon Healing Yoga
De maan is er altijd, waar je ook bent. Ze is regelt grote natuurlijke processen. Krachtig genoeg om hele oceanen in beweging te brengen. Een menselijk lichaam bestaat voor 65% uit water en ook ons menselijk lichaam reageert op de maan. Als het volle maan is, is de invloed van de maan het meest voelbaar. De maan staat dan het dichtst bij de aarde. Alleen tijdens volle maan staat deze signature yoga les op het rooster.
 
Voor vrijdag 10 januari hebben we een speciale Full Moon Healing yoga les ontwikkeld waarbij we de krachten van de maan op ons lichaam positief zullen versterken. Deze bijzondere Full Moon Healing Yoga les wordt gegeven door Irene le Roy. Deze volle maan staat in verbinding met de milt meridiaan. De milt meridiaan is een van de 12 belangrijkste meridianen in de traditionele Chinese geneeskunde. De milt vervult een centrale rol in de spijsvertering, productie van bloed en de opname van Chi (energie) uit ons voedsel. De milt is ongeveer even groot als ons hart en voorziet de longen en elke bloedcel van voedingsstoffen. Wanneer de milt meridiaan in balans is en de Chi hier goed stroomt, voel je je in harmonie, geaard, sensueel en vol. Een gezonde milt energie is nodig om je goed te voelen over wie je bent en waar je bent op deze planeet. Lees hier meer over de krachten van deze volle maan.
 
En het allerleukste? Deze Full Moon Healing Yoga is gratis voor Moon members of een strip van je rittenkaart. Niet leden betalen € 15 voor deze bijzondere yoga les.
 
Wanneer: Vrijdag 10 januari
 
Tijd: 9.00 uur tot 10.00 uur!
 
Wist je dat je met een Moon membership onbeperkt gebruik kan maken van meer dan 100 yoga en pilates lessen per week? En dit voor slechts € 59 per maand! Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app.