Kids Yoga 7-11 jaar

Ben je tussen de 7 en 11 jaar oud en lijkt het je leuk om eens een yogales te volgen? Kom dan gezellig naar de Kids Yogales 27 juni. 

 

Waarom kinderyoga?
Kinderen in de leeftijdsgroep van 7 - 11 jaar krijgen heel wat prikkels te verwerken en hebben steeds vaker last van spanning. Bij kinderyoga gaat het vooral om plezier en het direct ervaren van de oefening en niet om het presteren. Ieder kind doet de houdingen dus altijd goed! Binnen een vrije en veilige omgeving kan je kind op ontdekking gaan en kan yoga het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde vergroten. Door op een leuke, ongedwongen wijze te bewegen maakt een kind snel contact met zijn of haar lichaam en de ademhaling. Kinderen raken op een gezonde manier hun spanning kwijt en vinden weer makkelijker de rust in zichzelf.
Ik vind het superleuk om jouw kind te mogen verwelkomen in de Kids Yogales. 

Op een leuke en creatieve wijze doe je verschillende en simpele yogahoudingen. Je maakt bewust gebruik van  je lichaam en je zintuigen en laat je leiden door je fantasie en de muziek. Wil jij een moment van ontspanning, aandacht voor jezelf maar ook plezier maken? Doe dan een keer mee! Niks moet, alles mag!
Er worden 3 introductielessen verzorgd deze zomer door Monita de Konink op de volgende data:
Kom je ook?

Wanneer: Donderdag 27 juni, 18 juli en 22 augustus 
Leeftijd: 7-11 jaar
Tijd: 16:00 -17:00 uur 
Investering:  € 11,50 per les

Aanmelden kan via de gratis Moon Yoga Club app, bel 072-7436011 of kom langs in de studio.

Wie ben ik
Ik ben Monita de Konink en ik woon in Alkmaar. Ik ben een professioneel levensgenieter met een creatieve achtergrond en een positieve levenshouding. Ik heb sinds een jaar mijn eigen bedrijf, MOment, waarmee ik trainingen verzorg om werkdruk/-stress te verlagen en vitaliteit te verhogen. Al vanaf mijn 20e jaar beoefen ik yoga en na mijn reis door India in 2012 ben ik me nog meer op persoonlijke ontwikkeling, yoga en minfulness gaan richten. In 2016 heb ik een Yoga Vinyasa opleiding gevolgd. Nu geef ik naast yoga, ook stoelyoga aan ouderen en kinderyoga. Ik lever graag mijn bijdrage aan een positieve wereld met meer ontspanning.
Kennismaken
Ik ben iedere zaterdag en maandag te vinden in de Moon Yoga Club als host. Dus vind je het fijn om eerst even kennis met mij te maken samen met je kind of heb je nog vragen? Loop gerust even binnen. Gezellig!
Monita Konink