Morning Medicine door Angelique Heijligers

De yoga community van  Moon Yoga Club ontvangt tijdelijk 50% korting!

Hoe leuk! Angelique, trendwatcher uit Los Angeles, geeft vrienden van Moon Yoga Club tijdelijk 50% op een wel heel bijzonder event tijdens volle maan: Full Moon Morning Medicine Ritual. Alsjeblieft! Maar wacht niet de lang de korting is maar een paar dagen geldig! 

Zaterdagochtend, 18 mei - 9.30u - 11u
Strandpaviljoen Noorderlicht Bergen
Begeleid door Irene Le Roy en Angélique Heijligers

Een bijzonder ochtendritueel aan zee om met positieve energie de volle maan te verwelkomen. Je wordt in dit ritueel begeleid door Irene Le Roy (yogateacher en eigenares van Moon Yoga Club) en Angélique Heijligers (schrijfster van het boek Morning Medicine en oprichter van Stadswild). Na afloop krijg je een drankje aangeboden bij Strandpaviljoen Noorderlicht.

Tot en met maandag 7 mei ontvang je een korting van 50%!

In plaats van €20, betaal je nu €10!

 Zo ontvang je jouw 50% korting:

Gebruik onderstaande link <Ja, ik wil 50% korting> en volg de aankoopprocedure: 

 Ja, ik wil 50% korting >

Pas bij de laatste stap 'afrekenen'  zie je dat jouw Moon family-korting automatisch verrekend wordt.

Meer informatie over het event: 

Het Full Moon Morning Medicine Ritual wordt gegeven door Irene Le Roy (yoga teacher en eigenares van Moon Yoga Club in Bergen) en Angélique Heijligers (fitness & wellness journalist voor o.a. Vogue, Happinez en Yoga Magazine en schrijfster van het boek Morning Medicine). Angélique woont en werkt in LA, het mekka van de moderne westerse yogastroming. Tijdens een kort werkbezoek aan Nederland komt ze naar Bergen voor dit bijzondere ritueel.

De workshop bestaat uit:

- een yoga-sessie
- meditatie
- een korte workout (alle niveaus zijn welkom, je hoeft niet heel sportief te zijn om mee te kunnen doen)
- oefeningen uit het boek Morning Medicine
- na afloop krijg je een drankje aangeboden bij strandpaviljoen Noorderlicht

Heb je het boek Morning Medicine en vind je het leuk om het te laten signeren? Neem je boek mee en Angélique schrijft er een persoonlijke boodschap in. Morning medicine is te koop bij Moon Yoga Club. 


"In haar boek Morning Medicine schrijft Angélique openhartig en ontroerend over haar depressie. Fantastisch dat ze voor zichzelf een helend ochtendritueel heeft gevonden. Het zal veel lezers aanspreken en door moeilijke tijden loodsen” - Heleen Peverelli, hoofdredacteur Yoga Magazine

"Mijn favoriete rituelen zijn die waar vorm en inhoud samensmelten met het ritme van alledag. Morning Medicine is zo’n ritueel: praktisch en prachtig tegelijk. Elke dag een nieuw begin: zo overzichtelijk kan de (terug)weg naar een lichter leven zijn,” - Eveline Helmink, hoofdredacteur Happinez