Kundalini Workshop

‘Kundalini Yoga as taught by Yogi Bhajan' is een dynamische vorm van yoga met een holistische benadering. De beoefening ervan verruimt direct het bewustzijn en heeft een positieve impact op de fysieke en mentale gezondheid. In deze workshop gegeven door Mirjam van Maanen zal ze je de basis principes van Kundalini Yoga laten ervaren met als thema Health, beauty and Radiance. Dit bevordert je vitaliteit en laat je stralen van binnenuit. 

De workshop is toegankelijk voor zowel de beginner als meer ervaren yogabeoefenaar. Het is een mooie kennismaking met kundalini yoga en een verdieping op de speficieke eigenschappen van kundalini yoga. 

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van houdingen voor kracht en flexibiliteit werk je aan de doorstroming van je meridianen, lymfestelsel en bloedsomloop. Dit doe je door middel van ademhalingsoefeningen voor vitaliteit, het immuunsysteem en voor meer balans in je lichaam. En klankoefeningen (zogenaamde mantra's zingen) voor zachtheid en het openen van je hart en stimuleren van je expressie. 

Maar je ontvangt nog meer:

- Je krijgt folder met uitleg en meer informatie over kundalini yoga.
- Ademhalingsoefeningen voor reiniging en vitaliteit
- Tijdens de middag kom je op een subtiele manier in contact je ‘core’ ofwel navelpunt door het gebruik van spieren die we dagelijks niet toepassen.
- Kennismaking met de vuurademhaling
- Door beweging tijdens de oefeningen wordt je ruggengraat meer flexibel en zal je stromingen van warmte en energie ervaren.
- Je krijgt oefeningen voor een open hartcentrum zodat je na de les de buitenwereld met je eigenheid en warmte tegemoet kan treden

Effect:
- Na de les ben je vrij van spanning en voelt je lichaam als nieuw en voldaan
- Een herkenning en gevoel van je eigen essentie
- Mentaal ben je open en uitgerust
- Een weldadige loomheid en bruising van positiviteit

Wanneer: Zaterdag 13 oktober van 14.00 uur - 15.45 uur
Duur: 105 min

Prijs: Regulier 29 euro 

Moon Members* ontvangen 40% korting! En betalen slechts € 17,40! 

Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app. 

*Moon Members zijn Moon Yoga Club leden met een Moon Membership of All you can abonnement. Wil je ook een Moon Member worden? Vraag meer informatie aan de balie.