functional Vinyasa class by Marcel van de Vis

 

BIG NEWS!! International Yoga Teacher Marcel Van De Vis geeft momenteel samen met Anat Geiger hun signature Teacher Training bij Moon Yoga Club en deze dinsdag zal Marcel een yoga les verzorgen voor onze yoga community!!! 


Marcel zal aankomende dinsdag 10.15 uur een high intensity functional Vinyasa yoga les verzorgen. Wat een eer!!!

Wil je ervaren hoe het is om les te krijgen van een internationaal top docent? Wil je het verschil voelen van functional Vinyasa? Heb je zin in een intensieve les?

Reserveer dan als de wiedeweerga je mat via onze gratis Moon Yoga Club app. En het leuke het past gewoon binnen je Moon Membership 

Wat is Vinyasa 
Een van de meest populaire yoga stijlen, waarin houdingen worden beoefend in een continue flow. Snel of langzaam en alles daartussen. Vinyasa concentreert zich op gecoördineerde ademhaling en beweging, uithouding en het creëren van lichaamswarmte. 


Wat is functionele yoga 
Een benadering van yoga waarin we ons meer richten op wat de houding voor jou kan doen dan hoe de houding er uit ziet. Wij zijn allemaal uniek, de structuur van ons skelet, de flexibiliteit van onze spieren, onze emotionele reactie en gemoedstoestand, maken wie wij zijn. Onze yogabeoefening moet hier een afspiegeling van zijn. In plaats van het proberen na te doen van een esthetische vorm, het kopiëren van een houding, proberen wij te begrijpen hoe een houding ons kan helpen en hoe deze om te vormen naar onze behoefte en mogelijkheden. 
Functional Vinyasa Combineert dit beide, het is dynamisch, een creatieve flow die iedere beoefenaar helpt haar uniekheid en mogelijkheden te manifesteren. Zonder competitie en zonder frustratie. 

Let op! Reserveren is noodzakelijk aangezien we een beperkt aantal matten beschikbaar hebben voor deze les.