Inner Compass cards
De Inner Compass cards workshop is voor iedereen die zich niet langer klein wil houden, maar zich juist wil openen voor zijn of haar volledige potentieel! 
 
Jouw innerlijke kompas wéét de weg die bij jou hoort. In deze workshop verbind je je met jouw innerlijke kompas, zodat je trouw kunt blijven aan jezelf! De workshop wordt gegeven aan de hand van De Inner Compass kaartenset. Dit is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en zelfreflectie. De 49 kaarten bevatten diepgaande thema’s om je vooruit te helpen en brengen je op speelse wijze in contact met je intuïtie, van waaruit je in staat bent koers te bepalen met je eigen innerlijke kompas.
 Inner Compass Cards
In de workshop leer je hoe je kaarten kunt gebruiken om je dagelijks richting te geven of om een vraag te beantwoorden die je heb over een specifieke kwestie. Er worden blokkades weggehaald, zodat nieuwe inzichten zich gelijk kunnen integreren op de weg naar jouw ultieme bestaan.
 
Neel van Lierop
Over Neel Neel is ondernemer en spiritueel motivator. Na jaren van struikelen, zoeken en analyseren, heeft ze uiteindelijk vele levenslessen doorgewerkt. Dit heeft niet alleen geleid tot vrijheid en innerlijke harmonie, maar ook tot de 49 thema’s die je terugvindt in de Inner Compass kaarten. Zelf zou ze zeggen dat ze slecht een boodschapper is van universele kennis, die voor iedereen beschikbaar is.
 
Ze heeft zich er simpelweg voor opengesteld zodat jij dat nu ook kunt doen. Vol vertrouwen volgt Neel haar eigen pad, en inspireert anderen dat ook te doen. Het is haar missie om mensen hun eigen kracht te laten ontdekken. De Inner Compass kaartenset vormt de basis, en daarbij bieden coaching, workshops en lezingen verdieping, om zoveel mogelijk mensen dichter bij hun potentieel te brengen.
Inner Compass Workshop
Wanneer: Zaterdag 12 mei
Tijd: 13.00-16.00 uur
Prijs: € 35,-
Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app, mail info@moonyogaclub.com of bel 072-7436011.