Mylene Boelmans

We hebben een nieuwe teacher! Hallo Mylene. Reserveer vandaag je mat voor de Core Power les van vanavond met een nieuwe docent op de dinsdag avond! Be ready to sweat met deze super lieve en krachtige yogi & militair. 

Hi, mijn naam is Mylène, 34 jaar en samen met mijn lieve vriend en (zijn) zoontje wonen wij in Huisduinen. In de rust aan het strand & zee, met uitzicht op de vuurtoren.

De dualiteit en verandering van het leven heb ik meerdere malen ervaren; licht en donker, verdiet en vreugde, ups en downs. Op een van deze momenten heb ik yoga ontdekt en sinsdien is het onmisbaar in mijn leven. De practice begon met hatha en inmiddels maak ik een mix van hatha, vinyasa en yin. Regelmatig volg ik bijscholingen, zoals Trauma Sensitive Yoga en komend voorjaar de teacher training Vinyasa & Yin met Marcel van de Vis & Anat Geiger (so excited!). Niet op de yogamat, lees ik de filosofie en probeer ik deze te begrijpen en ‘te beleven’ in dit leven 😉 .

De dualiteit van het leven is ook aanwezig in mijn baan als militair bij de Marine: yoga en Defensie blijken een goede combinatie want al een poos bestaat bij het ‘yoganetwerkDefensie’. Namens het YND mag ik wekelijks yogalessen verzorgen op de basis in Den Helder. Ook geef ik les op andere locaties in Den Helder. Ik ben super trots dat ik yoga les mag geven aan de yoga community in Bergen in deze fantastische studio. En kijk er naar uit om je te ontmoeten op dinsdagavond tijdens Core power, be ready to sweat! 

Namasté
Mylène