Vinyasa Clinic

In mei hebben we een wekelijkse Vinyasa Clinic toegevoegd aan ons rooster. En dit blijkt een groot succes binnen onze yoga community! Dank jullie wel voor alle positieve reacties!

Moon Yogi Daniela legt wekelijks een bepaald thema of asana (houding) dieper uit.  Denk hierbij aan bijvoorbeeld de ademhaling in verbinding met de beweging. Of de zonnegroeten A en B. Of een bepaalde asana of de Vinyasa zelf. De Vinyasa clinic wordt gestart met een kort stukje theorie gevolgd door oefeningen die betrekking hebben op het thema. Aansluitend brengen we het geleerde in praktijk en beoefenen we een korte yoga flow. De Clinic is zo zeer geschikt voor de beginnende yogi om zo geleidelijk en veilig in een Core Power of de Warrior Class in te stromen. En interessant voor de meer geoefende yogi om zo meer verdieping op te zoeken in theorie en de houdingen. 

Tijdens deze les op de foto's stond Chaturanga op het programma. De lage plank. Dit is een houding die je vaak in diverse series zonnegroeten terug ziet komen. Je gebruikt hierbij al je spieren, waardoor er veel spierkracht gevraagd wordt. De Vinyasa clinic is een absolute aanrader voor elke yogi. Beginnend of gevorderd. En het leuke? Deze is gewoon te volgen binnen je Moon Membership. 

Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app. 

Namasté