Morning Medicine

Wat een magische Full Moon Morning Medicine Ritual tijdens volle maan 18 mei op het strand van Bergen aan Zee. Zo dankbaar dat mijn lieve vriendin Angélique Heijligers volmondig Ja! zei toen ik haar vroeg om een workshop te geven voor de yoga community in Bergen.

Nog leuker was dat zij op haar beurt mij vroeg het yoga gedeelte te willen verzorgen. En vanaf daar werd het alleen maar nóg leuker: Jeroen Klepper, eigenaar van Strandpaviljoen Noorderlicht gaf iedereen na afloop een smoothie kado en gister sprak ik Hanneke van Rock Your World en die deed spontaan alle deelnemers een prachtige maan steen kado!! Celebrate a wunderful day. 

Lieve yogi’s wat een feest was het om samen afgelopen volle maan deze met zo veel van jullie te mogen starten op het strand. En met name de waardevolle gesprekken achteraf zijn mij zeer dierbaar. 

Het was magisch en ik kijk uit naar de volgende keer dat Angélique weer in Nederland is. We hebben afgesproken dat ze dan zeker weer een bezoekje aan ons beach drop brengt 💕 We kunnen natuurlijk ook een Moon Yoga Club retreat organiseren in LA! ;)

Mocht je meer willen weten over het Morning Medicine Ritual? Bekijk dit prachtige boek, vol met tips en oefeningen om je eigen morning ritual op te starten, in onze yoga boutique. 

Maandag 17 juni is de Full Moon Healing Yoga gewoon weer bij ons in de studio. Reserveer je mat via de gratis Moon Yoga Club app. Leuk als je komt,

Liefs Irene